Fly til Istanbul - Find billige flybilletter til Istanbul!

Fly til Istanbul! Har kan du søge efter og bestille billige flybilletter til Istanbul. Du kan finde alle slags fly hos os, både lavprisfly og almindelige rutefly. Find billige flybilletter til Istanbul nedenfor.

Billigt fly t/r til Istanbul

fra 1.839,-
fra 2.069,-

Mere om Istanbul

Find flybilletter til Istanbul:

Fly til Istanbul er enkle at finde og ganske billige. Du kan finde flybilletter til Istanbul, hvor du flyver direkte til Tyrkiets hotteste storby. Brug vores lavpriskalender ovenfor, så finder du altid de billigste fly til Istanbul.

Istanbul ligger mellem 2 verdensdel og 2 have og er hele Tyrkiets pulserende hjerte. I Istanbul støder verdensdelene sammen, men byen kan bedre betegnes som en bro mellem Europa og Asien end en barriere. Istanbul er i dag en livlig metropol med masser af historie.

Der bor mellem 12 og 17 millioner mennesker i Istanbul. Bosporusstrædets vand deler byen i to lige store halvdele. På den europæiske side findes de fleste af de historiske indslag i Istanbuls historie og kulturelle indslag. Her kan du besøge Topkapipaladset, der var hovedsæde for det osmaniske dynasti, der regerede over gigantiske landområder i 6 århundreder. Du kan også se den mægtige Hagia Sofia kirke, som er et af den byzantinske arkitekturs mesterværker. Eller besøge Sultan Ahmet moskéen, også kaldet Den Blå Moské, eller det over 300 år gamle tyrkiske bad Cagaloglu Hamami. Istanbul er fyldt af seværdigheder og eventyr, der bare venter på at blive oplevet!

Angiv antal rejsende