Har du brug for hjælp?

Almindelige spørgsmål og svar

Braganza

Ticket har siden 2010 været ejet af investeringsselskabet  Braganza. Virksomheden ejes af Per G. Braathen og hans nærmeste familie.

Braganza ejede i flere år flyselskabet Braathens (SAFE). Majoriteten af investeringsporteføljen udgøres i dag af investeringer i flybranchen, turisme, branscheerfaring og distribution af turistprodukter. I Braathens Aviation indgår blandt andet Malmö Aviation og Sverige Flyg AB. Kristiansand Zoo og Ticket Privatresor AB er de største enkelte investeringer, og Braganza har nu en større andel af deres industrielle virksomhed i Sverige end i Norge.


Nogle af de svenske virksomheder, som indgår i Braganza:

SUNHOTELS
Vi har skabt den nye frie måde at rejse på for dig, der vil bo godt, helt op til fem-stjernet, til meget lave priser. Planlæg og sammensæt selv din egen rejse - og tjen tusindvis af kroner takket være os.

MALMÖ AVIATION
Vi er flyselskabet, som tænker på dig. Vi vil ikke være størst. Vi vil have flest tilfredse rejsende. Så vi forsøger at gøre din rejse så enkel og smidig som muligt - fra bookning til du er fremme.

SVERIGEFLYG
Sverigeflyg er samlebetegnelsen for Sveriges hurtigst voksende selskab på flymarkedet. Selskabet består af Gotlandsflyg, Kullaflyg, Sundsvallsflyg, Blekingeflyg, Kalmarflyg og Flysmaland.

JK SAFARIS
Med JK Safaris vandrer du op til Afrikas tag - Kilimajaro, mister pusten af benovelse i regnskoven rundt om Victoria Vandfaldet, følger med verdens største dyrevandring i Serengeti, møder gorillaer i Rwandas disede bjerge og snorkler ved koralrev ved strandene på Zanzibar.

ESCAPE TRAVEL
Escape Travel tilbyder spændende kvalitetsrejser til Caribien og andre eksotiske øer. krydstogter i hele verden og ikke mindst flodkrydstogter i Europa og resten af verden. Spændende safarioplevelser i Afrika er yderligere et produkti vi tilbyder.

ARKEN ZOO
Arken Zoo er en i Sverige landsdækkende kæde av zoo-butikker med et nøje udvalgt sortiment med alt du har brug for af foder og tilbehør til alle slags kæledyr. Du kan også finde din favorit blandt vores fisk, kaniner, marsvin eller fugle i vores butikker.