Information om betaling

Betaling:
Her præsenteres den sum, der skal betales, samt seneste tidspunkt for at gennemføre betalingen, for at vi skal kunne garantere din booking.

På Ticket.dk kan du på en tryg, sikker og bekvem måde betale for din rejse med kort tilknyttet Verified by Visa eller MasterCard SecureCode.

I forbindelse med, at din rejse bliver betalt, vil du blive tilsendt en kvittering via e-mail til den e-mail-adresse, som du har angivet i forbindelse med afgivelse af personoplysninger. Du kan også udskrive kvitteringen direkte fra ticket.dk.


De fleste banker kræver at du tilslutter dit kort til Verified by Visa eller MasterCard SecureCode for at gennemføre køb på internettet.
Det indebærer, at du skal identificere dig med et kodeord, som du får fra din bank, når du anvender dit kort på internettet.
Ticket kan ikke svare på spørgsmål angående dette. Hvis du har spørgsmål om dette skal du kontakte din bank.

Gem bookingen og betal senere:
Din booking skal som regel være betalt inden for 12 timer fra tidspunktet, hvor du bestilte rejsen, for at vi skal kunne garantere pladser. Undtagelser fra ovenstående er for eksempel bookinger, som indeholde flyrejse med lavprisflyselskab. Disse rejser kræver omgående betaling, for at vi skal kunne garantere pladserne.

Hvis din booking kræver betaling med det samme indebærer det at produkterne ikke bookes før banken har givet os en bekræftelse på transaktionen. Hvis det på dette tidspunkt skulle ske at et produkt ikke er muligt at booke, så gennemfører Ticket automatisk en tilbagebetaling til dig. Forskellige banker håndterer reserverede beløb på forskellige måder og det kan i nogle tilfælde medføre at beløbet først bliver disponibelt på din konto efter 5 bankdage