Weekendophold Bangkok

Søg billigt weekendophold i Bangkok.

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!

Mere information om Bangkok

Fakta om Bangkok

Bangkok kan være helt overvældende ved første øjekast. Byen synes at være proppet med mennesker, og vejene helt stoppet til – motorcykler med hele familier, og ingen bærer hjelm. Fugten og larmen er uudholdelig, og duftene er en blanding af afløb, udstødning og fantastisk mad.

Thailands hovedstad er både ultramoderne og helt igennem traditionel. Neden for de statelige skyskrabere, de hyggelige shoppingarkader og de smukke templer er der en levende by fuld af hårdt arbejdende mennesker, som er kommet fra hele landet for at skaffe sig et bedre liv.

Floden Chao Praya flyder fra nord til syd gennem byen. En bådtur er en glimrende måde at se Bangkok – læg til ved det store palads, ved Smaragdbuddhaens tempel, Wat Phra Kaeo, og ved WatPho, som rummer Thailands største Buddha. Eller nyd en kold drink på hotel Orientals terrasse.

Et stykke fra centrum ser man stadig faldefærdige træhuse ved flodbredden og badende børn nedenfor. Tilbage på land kan man benytte det hurtige og rene Skytrain, eller tage undergrundsbanen for at komme fra A til B. Bangkok er ikke en by, hvor man går så meget, der er for varmt og trangt.

Jo mere tid du tilbringer i Bangkok, desto mere vil du synes om byen. Det er umuligt at kede sig her. Der er så mange monumenter, museer, udstillinger, restauranter, klubber, barer, butikker og markeder, at der altid er et nyt sted at besøge. Det er billigt at køre i taxi, og taxierne har aircondition. Maden i gadestandene er glimrende.

Hvis du søger lidt fred og ro, er Suan Phakkardpaladset et gode sted, hvor man kan beundre de fem traditionelle træhuse fyldt med kunst og gamle ting, og nyde den rolige have. Bangkok er en vidunderlig by, som er smuk 24 timer i døgnet. Lad dig ikke gå på af larmen, følg med i stedet.
 

Befolkningstal
9.000.000 (2005)

Hvornår skal man rejse
November til marts.

Gå ikke glip af
Wat Arun, morgenrødens tempel. Lumphini-parken. Chatuchak-markedet, som er åbent lørdage og søndage. Chinatown og Pahurat, det indiske
distrikt. En traditionel thaimassage ved Wat Po. Nationalmuseum.

Godt at vide
På thailandsk hedder Bangkok Krung Thep Maha Nakhon, som betyder ”Englenes by”. Bangkok har også et længere ceremonielt navn: Krung Thep Maha Nakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Ayutthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udom Ratchaniwet Mahasathan Amon Phiman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanu Kamprasit, hvilket er verdens længste bynavn.

Copyright © Octopus Publishing Group LTD 


 

Angiv antal rejsende

Weekendophold Thailand

Weekendophold Bangkok