De mest populære storby- og weekendrejser

På denne side kan du søge efter de mest populære storbyrejser og weekendrejser og få inspiration til din egen rejse. Hvorfor ikke bestille det næste weekendophold til en af de populære storbydestinationer? Book din rejse online hos Ticket!

Det er smart at booke fly + hotel samtidigt. Spar tid og penge!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!

Storby- og weekendrejser

  1. Barcelona 1.291,-
  2. Berlin 1.052,-
  3. London 1.096,-
  4. New York 3.313,-
  5. Paris 1.335,-
  6. Rom 1.488,-
Storbyferie New York

En lav dollarkurs, verdens bedste shopping og et utal af seværdigheder lokker flere danskere end nogensinde til New York. Du kan også tage en bid af "det store æble"!

God shopping, et uovertruffent natteliv samt sol og badning på den dejlige strand Barceloneta gør Barcelona til en favorit på storbylisten.

Den evige stad tilbyder en uovertruffen blanding af gammelt og nyt. Historiske kulturskatte kæmper om opmærksom- heden med moderne modehuse og trendy barer.

Amsterdam har altid haft ry for at være tolerant og fri for løftede pegefingre, og mange mennesker har fundet en fristad her.
 

London er det perfekte mix af fortid og fremtid, af lavmælt charme og fræk glamour. De fleste besøgere i London bliver sjældent træt af byen og vender ofte tilbage.

weekend Paris

Få byer er forbundet med romantik som Paris, som er perfekt til en hyggelig rendezvouz under skyggefulde træer og i den lune forårs- eller efterårssol.

weekend prag

Midt i Europa. Prag er uden tvivl en af Europas smukkeste og bedst bevarede hovedstæder. Prag og resten af Tjekkiet er et typisk central-europæisk land.

Få byer har som Berlin stået i centrum for det meste af Europas nutidshistorie. I Berlin lever den spændende historie side om side med det allerhippeste nye.