Rejsetips! 4 populære byer på Mallorca

Det er ikke en tilfældighed, at Mallorca tilhører en af vores favoritøer til at bruge ferien på! Trods massiv turisme hvert år lykkes Mallorca beholde sin charme, en følelse af ægthed og masser af sjæl!

Øen er ikke bare varm og dejligt solrig, den byder desuden på meget mere end strand og badning. Den smukke natur tilbyder vandringsstier i bjergene, du kan spille golf, dykke, snorkle, cykle eller shoppe amok i hovedstaden Palma. Mallorca har længe været et populært turistmål og kulturen, klimaet og naturen gør det enkelt at forstå hvorfor.

Nedenstående priseksempler gælder pr. person for fly + hotel i 1 uge i delt dobbelværelse.

Alcudia er et rigtigt paradis med den over 10 km lange, smukke og finkornede sandstrand på Mallorcas nordlige side. Den lave strand og de milde bølger gør stedet børnevenligt. Den gamle bydel omkranses af en bymur fra middelalderen og her afholdes marked hver søndag og tirsdag hele året - et besøg værd!

Book rejse til Alcudia her »


I Palma kan du finde lidt af alt! I den gamle bydels gader og stræder kan du shoppe i både store varehuse og i små lokale butikker. Du kan skifte den lange strandpromenade ud med kultur og historie i den gamle bydel. Blot et par kilometer udenfor bymidten findes både varme badebugte, naturskønne omgivelser og golfmuligheder.

Book rejse til Palma de Mallorca her »

Playa de Palma var et af de første steder på Mallorca, hvor glade charterrejsende rejste til i 1960'erne. Her kan du stadig finde den gamle tidsånd og der er mange fine hoteller, en 5 km lang strand med klart vand og en venlig attitude mod turister. Den lange strandpromenade er i princippet bilfri og fuld af dejlige caféer og restauranter.

Book rejse til Playa de Palma her »

Palma Nova og Magaluf var tidligare to forskellige rejsemål, men ses i dag som et. I Magaluf er stranden lang og nattelivet er i fokus, mens der i Palma Nova er flere mindre strande og en roligere og mere moden atmosfære. Langs alle strande finder du strandpromenader med udendørs restauranter og serveringssteder, hvor man kan finde en smule skygge for solens stråler.

Book rejse til Magaluf her »
 

Populære og billige rejser bliver hurtigt udsolgt og priserne kan stige. Priserne på denne side var tilgængelige hos Ticket.dk d. 23. april 2013.