Book fly, hotel og udlejningsbil i USA!

USA er et fantastisk ferieland for hele familien og den perfekte destination at booke udlejningsbil på! Landet er stort og spækket med oplevelser. Med en udlejningsbil kan du udleve den amerikanske drøm og enkelt rejse rundt på egen hånd og se mere af landet og alle dets muligheder. Besøg de mange berømte storbyer med hver deres særpræg, oplev de storslåede landskaber både langs kysterne og inde midt i landet, kør ad legendariske "highways" og stop ved en klassisk diner langs vejen.

På denne side kan du få inspiration til din egen rejse til USA. Vi har fundet en række flydestinationer i USA, som passer fint at kombinere med en udlejningsbil. Læs nedenfor om de mange muligheder for oplevelser på de enkelte destinationer.

Søg efter andre rejser til USA her »

Når du flyver til Miami er der ufatteligt mange oplevelser og seværdigheder i umiddelbar nærhed krydret med et mildt og venligt klima og masser af sol. Miami i sig selv er en spændende storby med det historiske Art Deco-område og en af USA's mest berømte strande, Miami Beach. Kør til Orlando og tag i Disneyland, Universal Studios eller en af de andre store forlystelsesparker for hele familien eller oplev de store sumpområder i Everglades nationalparken.

Book fly + hotel i Miami
»
Book udlejningsbil i Miami
»

San Francisco ligger i Californien og er et godt udgangspunkt, hvis du vil opleve Amerikas stillehavskyst og den storslåede natur i de mange nationalparker længere inde i landet, f.eks. Yosemite National Park. San Francisco beskrives ofte som en kæmpe stor landsby på grund af den hyggelige og familiære stemning i byen. Golden Gate Bridge er topseværdigheden og en tur med sporvogn i de bakkede gader i byen er en klassisk turistaktivitet.


Book fly + hotel i San Francisco »
Book udlejningsbil i
San Francisco »

Las Vegas ligger som en oase af neonlys og forlystelser midt i Nevadas ørken. Nyd aftenstemningen på hovedgaden The Strip og hold på dine penge i de mange casinoer. Hvis du er interesseret i at opleve en af verdens største naturoplevelser, er Las Vegas et godt udgangspunkt. Book en udlejningsbil og tag turen til Grand Canyon og gys over de ca. 1,6 km ned til Colorado-floden i bunden af kløften. Oplev også Death Valley, Zion National Park og Bryce Canyon.

Book fly + hotel i Las Vegas
»
Book udlejningsbil i Las Vegas
»

Los Angeles kender de fleste fra film og TV-serier og Hollywood er måske et af de mest berømte områder i byen. Et varmt klima og masser af soltimer indbyder til livsnyderi og afslapning, f.eks. på de berømte strande i Venice Beach og Santa Monica. Spot en kendt i Beverly Hills eller gå på stjernernes "Walk of Fame". Lej en bil og kør nordpå til San Francisco eller sydpå til grønne San Diego. Las Vegas og Grand Canyon er også oplagte udflugtsmål fra Los Angeles.

Book fly + hotel i Los Angeles
»
Book udlejningsbil i Los Angeles
»