Lige nu! 15% rabat på fly + hotel

Lige nu sætter vi priserne ned med op til 15% på alle rejser, hvor du booker fly og hotel samtidigt på ticket.dk. Grib chancen og book din næste weekendtur eller den billige sommerferie til sol og strand allerede i dag.

Find rejser til andre destinationer her
»

Paris er et af verdens mest populære rejsemål. Her er utrolige museer, vidunderlige parker, elegante boulevarder, butikker af høj klasse, gourmet-restauranter, livlige caféer og det største symbol af alle - Eiffeltårnet.

Book her

Sammen med de omkringliggende byområder udgør New York en af de største byer i verden. Man kunne tage på en årelang ferie her og alligevel have nye ting at gøre hele tiden. 

Book her

Barcelona er Spaniens næst største by og hovedstad i Katalonien. Byen ligger ved Middelhavet og er en vibrerende og spændende by at besøge.

Book her

Englands hovedstad er en af verdens største byer - og et sted fyldt af historie. London er også en af verdens vigtigste internationale centre for forretning og samtidigt en kulturel smeltedigel.

Book her

Rom ligger på Italiens vestkyst, ved floden Tiberen og har været et mægtigt politisk og økonomisk centrum i 2.500 år. Byens emmer af historie, både gammel og ny, og er hovedstad i et sofistikeret og fremadskuende land.

Book her

Efter den tyske genforening blev Berlin på ny Tysklands hovedstad. Berlin har rejst sig af sin dystre fortid og er blevet en af de mest fremtidsorienterede og sydende, moderne kulturbyer i hele Europa.

Book her

Ingen ”Grand tour” i Europa er komplet uden et besøg i Østrigs hovedstad, hvor folk stadig danser hele natten til tonerne af smægtende Straussvalse. Byens gamle midte blev optaget på Unescos verdensarvsliste i 2001.

Book her

 

Mange mener, at Prag er Europas smukkeste by. Efter kommunismens fald i 1989 er Prag blevet et meget populært turistmål, berømt for sin cafékultur og sit intense natteliv, men også for kultur og seværdigheder.

Book her