Det er smart at booke fly + hotel samtidigt. Spar tid og penge!

Fly til Tobago

Florida

Florida er en af de hurtigst voksende efterårs- og vinterdestinationer for danskerne, og det er let at se, hvad der lokker: Et solsikkert klima når det er mørkt og koldt i Danmark, og en rejse som tilbyder storbyens bekvemmeligheder og fornøjelser i kombination med skønne strande tæt på byen. I Florida kan du virkelig få mest muligt ud af din ferie!

Miami

Miami er en af de skønneste byer i verden. Her blandes amerikansk storby med caribiske strande og afslappet cubansk, haitiansk og jamaicansk kultur. Man kan sagtens tilbringe hele ferien på Miami Beach, specielt den enormt populære bydel South Beach, som udgør de sydligste 4 km af den 15 km lange strand. Her finder du alt det bedste som byen har at tilbyde, og parallelt med Atlanterhavet og den vidunderlige sandstrand løber både dejlige Lummes Park og den trendy Ocean Drive med Art Deco-distriktet. Her kan du gå en tur blandt de pastelfarvede huse omgivet af svajende palmer og blinkende neonskilte.

Orlando

Orlando er verdens største legeplads og forlystelsesparkernes hovedstad. Flagskibet Disney World lokker med verdens mest besøgte forlystelsespark Magic Kingdom, den gigantiske dyrepark Animal Kingdom, magiske Hollywood Studios, samt innovations- og verdenskulturcenteret Epcot. I Orlando ligger også Legoland Florida, spektakulære Seaworld, som byder på både spækhuggere og rutsjebaner, samt Universal Studios og Universals Island of Adventure med blandt andet en Harry Potter-verden. En time fra Orlando finder du både kilometerlange strande og raketbasen Cape Canaveral med Kennedy Space Center.

Sumpområder og paradisøer

Du behøver ikke begrænse dig til Miami eller Orlando, der er masser at udforske i hele Florida på din ferie! I nærheden af Miami finder du for eksempel Everglades, måske verdens mest berømte sumpområde, som bedst udforskes med en airboat. Længere sydpå kan du besøge Key West, en fortryllende smuk paradisø, som er USA’s sydligste punkt og faktisk ligger nærmere Havanna end Miami. Her plejede Ernest Hemingway at holde til og du kan besøge hans tidligere hjem, hvis have vrimler med 6-tåede katte som siges være efterkommere af forfatterens egen kat. Tager du i stedet til Floridas vestkyst finder du Fort Myers og Sanibel Island med sine smukke sandstrande og et fantastisk dyreliv med delfiner og smukke fugle.

Klik her for at booke lejebil

Caribien

Et besøg på Jamaica, i Mexico, Bahamas eller en anden af alla de caribiske øer er den perfekte måde at forgylde din ferie i Florida. Den mest behagelige og luksuriøse måde at gøre dette på, og hvor du får mest for pengene, er at tage på et krydstogt. På et tredages krydstogt kan du komme til Bahamas og på en uges krydstogt kan du nå at besøge op til fire forskellige rejsemål. Da fartøjet er en oplevelse i sig selv med musicals, shows og massevis med aktiviteter, så er der ingen tid der går til spilde med transport. Samtidigt er bolig, underholdning og måltider inkluderet i prisen for krydstogt, så Floridarejsen bliver oftest ikke dyrere hvis man tilføjer et krydstogt til Caribien end hvis man var blevet på landjorden.