Søg billige rejser til Irland

På ticket.dk finder du altid billige rejser til Irland. Søg flybilletter og hotel i samme søgning!

Det er smart at booke fly + hotel samtidigt. Spar tid og penge!

Billige flybilletter

Fly + hotel

  1. Dublin 2.324,-

Dublin

Irlands hovedstad er en livlig, kompakt og farverig by fuld af traditionelle pubber, moderne museer og smukke monumenter. Dublin, hjem for flere litterære legender, er udvalgt som en af UNESCOs Cities of Literature og byder på en herlig blanding af historie og moderne kultur. Husk at besøge de betagende smukke katedraler Saint Patrick’s og Christ Church.


Oplev alt, hvad den spændende by har at byde på, inklusive dens smukke parker, hyggelige museer og maleriske gader. Men mest af alt - nyd den irske atmosfære med musik, mad og craic (sjov).

Belfast

Belfast, hovedstaden og den største by i Nordirland, er et center for kreativitet. Belfast er den perfekte destination for en weekend med museer, musik, pubber og mad midt i centrum, og fantastisk natur i nærheden.


Besøg Titanics hjem, St George's Market, The MAC og de botaniske haver, og tag til byens udkant for at opleve landskabet i Cave Hill Country Park, eller rejs ad den storslåede Causeway Coastal Route, som starter i Belfast og giver dig 190 km med spektakulære seværdigheder og landskaber.

Cork

Et besøg i Cork er en oplevelse ud over det sædvanlige. Byen er kendt som en af øens mest spændende, og har cool kaffebarer, livlige kunstgallerier, museer og rigtig gode pubber. Nyd den afslappede atmosfære og de spændende smage på en af de lokale øl- eller jazzfestivaler. Cork er kendt for unikke oplevelser og god mad - markeder, lokalproduceret mad og øl og friske råvarer. Få en smagsrig madoplevelse, inden du fortsætter ud på landet med slotte, hyggelige småbyer og fantastiske landskaber.

Derry-Londonderry

Inden for den 400 år gamle mur, som omgiver Derry-Londonderry, er byen rig på historie og seværdigheder. Besøg den smukke Guildhall i hjertet af det livlige torv, Peace Bridge som blev opført for at fejre og forene byen, eller strejf omkring og oplev byens kreative side med de mange murmalerier og gadekunsten. Og glem ikke maden, festivalerne og den muntre atmosfære, som byen er kendt for. I oktober viser byen sit bedste (eller i dette tilfælde mest uhyggelige) ansigt ved Europas største Halloween-fest, et højdepunkt i byens kulturkalender med en uge med kreative begivenheder.

Tips til ting at opleve i Irland

Dublins kystbyer og landsbyer

Tag på eventyr langs Dublins kyst for at besøge flere hyggelige byer og landsbyer kun en kort rejse fra Dublins centrum. Disse maleriske små byer byder på spektakulære landskaber langs den vidunderlige kystlinje, utrolig mad bestående af fisk og skaldyr, og en unik irsk oplevelse.

Game of Thrones ®

Game of Thrones® finder ikke sted i en fantasiverden – mange af seriens eventyragtige scener er faktisk filmet i Nordirland. Besøg Westeros og Winterfell ved at nyde en dag med bueskydning og Game of Thrones®-oplevelser. Tag ud i naturen og rejs gennem The Seven Kingdoms. Oplev et autentisk Game of Thrones®-eventyr!

Irlands Ancient East

Beliggende ved Det Irske Hav og Shannonfloden, de frodige landskaber med idylliske byer - Irlands Ancient East er et fantastisk område at besøge. Udforsk Irlands hemmeligheder, mens du vandrer i eventyragtige miljøer. Se landets historie ved at besøge dets mægtige slotte, gamle begravelsespladser, mytiske mødesteder og vikingearv.

Utrolige landskaber

Irland har nogle af verdens mest enestående udsigter. Hvis du holder af at fotografere, eller bare at vandre og se fantastiske landskaber, bør du tage en tur til Irland. Und dig selv at opleve landets betagende bjerge, søer, klipper og slotte over hele øen.

En rejse, to byer: Dublin & Belfast

Et eventyr, to byer; tag dig tid til at opleve de to hovedstæder Dublin og Belfast på din ferie. Øens to hovedstæder er kompakte og livlige mødesteder, som er fulde af fængslende historier, god mad og hyggelige, traditionelle pubber. Kort sagt, perfekt til en cityweekend. De to hovedstæder ligger kun ca. 2 timer fra hinanden, og rejsen mellem dem fører dig gennem den det smukke, irske landskab. Med 48 timer pr. by når du alle højdepunkter i en perfekt, irsk oplevelse.

Oplev Irland uden bil

Hvem har brug for en bil? Oplev Irland i dig eget tempo og lad landet folde sig ud foran dine øjne. Vælg mellem busture, toglinjer og temarejser, som fører dig til Irlands allerbedste seværdigheder og landskaber.