Book fly + hotel til Malaysia!

Altid et stort udvalg af billige rejser og billige flybilletter. Søg flybillet og hotel i samme søgning.

Billige flybilletter

Malaysia

Malaysia er et rigtigt paradis med varmt klima, vidunderlige strande, klart, blåt vand, god mad og farverig kultur. Bliv ét med naturen på Malaysias himmelske strande og frodige landskab, oplev verdensmetropolen i Kuala Lumpur, eller kombiner sol, bad og storbyeventyr på den ultimative ferie. 


Her kan du lade dig inspirere af nogle af Malaysias højdepunkter, og i søgefeltet ovenfor kan du nemt booke fly og hotel til Malaysia. Vil du booke din rejse til solen, eller vil du have tips og gode råd til din rejse? Du er meget velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig hele vejen.

Østkysten

Temperaturen i Malaysia ligger på ca. 30 grader i både luften og vandet året rundt, så Malaysia er den rene drøm for soltørstende danskere. Mellem marts og oktober kan du tage til østkysten med blandt andet paradisdestinationerne Kuantan, Tioman Island, Perhentian Islands, Terengganu, Redang og Kota Bharu. I vintermånederne mellem november og februar er der monsunsæson på østkysten, så da vil du i stedet tage til vestkysten med flagskibet Langkawi.

Vestkysten

Vestkysten har et herligt klima hele året bortset fra september og oktober, hvor monsunvindene giver regn og tordenvejr. Det mest populære ferieområde er Langkawi, en skærgård med 99 øer og mange skønne strande at vælge mellem, såsom den rolige Tanjung Ruh og prisbillige Cenang. Du kan også udforske øens junglebeklædte bjerg og vandfald, eller tage en nervepirrende tur med en af verdens stejleste linebaner 708 meter over havet til toppen af bjerget Machinchang.

Storbyeventyr

Et besøg til Kuala Lumpur er et must, hvis du rejser til Malaysia. Oplev kontrasten mellem de hypermoderne dele af byen med blandt andet de spektakulære Petronas Towers, og mylderet, duftene og farverne på de traditionelle markedsboder. Byen er også et shoppingparadis, og her finder du ikke færre end tre af verdens 10 største shoppingcentre.

Farvesprudlende kultur

Malaysia er en smeltedigel af spændende kulturer og religioner. Malajkulturen er meget præget af indisk og kinesisk kultur, og det mærkes både på det malaysiske køkken med sin herlige blanding af madtraditioner, og på alle de farverige festivaler og festligheder, som man bliver opslugt af, når man går rundt i byerne.

Borneo

Borneo er verdens tredje største ø og hjem for en af verdens ældste og mest artrige regnskove. Her finder du flyvende øgler og frøer, klatrende fisk, insekter, der ligner blomster, pygmæelefanter og næseaber. Gå på hængebroer højt oppe mellem trætoppene, besøg orangutangerne i Sepilok, se havskildpadder lægge æg på stranden i Selingan, besøg det spændende Ibafolk i Sarawak, bestig bjerget Kinabalu, glid ned af Kinabatanganfloden, eller slap af på en af øens paradisagtige strande. Flyv til Kota Kinabalu via Kuala Lumpur og udforsk øen på egen hånd eller book en rundrejse.

Rundrejse

Malaysias forskellighed før landet perfekt for den, der vil oplev så meget som muligt på ferien. At landet er klemt inde mellem Thailand og Singapore gør det desuden nemt at kombinere din rejse til Langkawi, Kuala Lumpur eller Borneo med en solferie i Phuket eller et storbyeventyr i den hypermoderne verdensmetropol Singapore.