Har du brug for hjælp?

Almindelige spørgsmål og svar

Det er smart at booke fly + hotel samtidigt. Spar tid og penge!

Fly til Malaysia

fra 3.845,-

Malaysia

Malaysia er et rigtigt paradis med vidunderlige strande, klart blåt vand, god mad og en farverig kultur. Her kan du opleve Thailand som det var for 20 år siden, og da landet stadigvæk er relativt ukendt for turister, kan du stadig finde din egen plads i solen.

Østkysten

Temperaturen i Malaysia ligger året rundt på ca. 30 grader i både luften og vandet, så Malaysia er den rene drøm for soltørstende danskere. Mellem marts og oktober kan du tage til østkysten med blandt andet Kuantan, Tioman Island, Perhentian Islands, Terengganu, Redang og Kota Bharu. Vinteren (mellem november og februar) er en periode med monsun på østkysten, så der er det bedre at rejse til vestkysten med flagskibet Langkawi.

Vestkysten

Vestkysten har et skønt klima hele året rundt bortset fra september og oktober. Det mest populære feriested er Langkawi, en skærgård med 99 øer og mange dejlige strande at vælge imellem, for eksempel rolige Tanjung Ruh og den relativt billige Cenang. Du kan også udforske øens jungleklædte bjerge og vandfald, eller tage en nervepirrende tur med en af verdens stejleste kabelbaner til toppen af bjerget Machinchang 708 meter over havet.

Storbyeventyr

Et besøg i Kuala Lumpur er et must, hvis du rejser til Malaysia. Oplev kontrasten mellem de hypermoderne dele af byen med blandt andet de spektakulære Petronas Towers, og mylderet, duftene og farverne blandt de traditionelle markedsboder. Byen er også et shoppingparadis og her finder intet mindre end tre af verdens 10 største shoppingcentre.

Farverig kultur

Malaysia er en smeltedigel af spændende kulturer og religioner. Malajkulturen er i stor stil opblandet med indisk og kinesisk kultur, og det kan både mærkes i det malaysiske køkken med sin herlige blanding af madtraditioner og på alle de farvestrålende festivaler og fejringer, som man kan blive helt opslugt af når man går rundt i byerne.

Borneo

Borneo er verdens tredje største ø og hjem for en af verdens ældste og mest artsrige regnskove med mærkelige dyr som flyvende øgler og frøer, klatrende fisk, insekter som ser ud som blomster, pygmæelefanter og næseaber. Her kan du vandre på hængebroer højt oppe i trætoppene, besøge orangutangerne i Sepilok, se havskildpadder lægge æg på stranden i Selingan, besøge det spændende Ibanfolk i Sarawak, bestige bjerget Kinabalu, glide med båd nedad Kinabatanganfloden, eller bare slappe af på nogen af øens paradisiske strande. Flyv til Kota Kinabalu og udforsk øen på egen hånd, eller klik her for at vælge nogle af vores færdige pakkerejser.

Rundrejse

Malaysias alsidighed gør landet perfekt for den, der vil opleve så meget som muligt på rejsen. At landet er indeklemt mellem Thailand og Singapore gør det desuden enkelt at kombinere din rejse til Langkawi, Kuala Lumpur eller Borneo med en solferie i Phuket eller storbyeventyr i den hypermoderne verdensmetropol Singapore.