Billigt fly till Singapore

Det er smart at booke fly + hotel samtidigt. Spar tid og penge!

Fly till Singapore

Singapore

Det kan af og til være svært at forestille sig, at byen blev grundlagt i 1819 og har udviklet sig fra en lille fiskerby til den moderne verdensmetropol, den er i dag. Singapore vil overraske dig med det bedste af traditioner og modernitet – en perfekt symbiose mellem øst og vest.

Street food med Michelin-stjerner

Singapore er berømt for sin street food, men fine dining er også fantastisk. Her er en imponerende række fantastiske kokke. Restauranter med 1 Michelin-stjerne er Corner House, Singapore Botanic Garden, Candlenut, Dempsey Road, Putien Kitchener Road m.fl. Her er også to gadekøkkener med hver sin stjerne: Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle og Hill Street Tai Hwa Pork Noodle.

At se

Kronjuvelen inden for arkitektur er naturligvis Raffles Hotel, hvor man kan drikke den berømte Singapore Sling. Nogle af Singapores mest iøjnefaldende bygninger har religiøs tilknytning, fra hinduistiske og kinesiske templer til katedraler fra kolonitiden. Et must er også Marina Bay Sands tre tårne, med surfbrættet på toppen. Herfra kan du også se Helix Bridge, de ruminspirerede biodomer og frem for alt supertræerne, hvor der afholdes lysshow hver aften kl. 19.45 og 20.45 ved Garden by the Bay.

En mindeværdig aften

Mens mørket sænker sig, kan man starte med en drink på en tagbar. Den bedste udsigt har Altitude på 63. etage i skyskraberen One Raffles Place. Andre barer, som er et besøg værd, er Lantern, LeVel33, Potato Head og cocktailbaren Ann Siang, Club Street. Et tip er også områderne Clarke Quay og Boat Quay. Chinatown har også sin andel af natsteder, som tillokker gæster. Vil man danse, kan man tage til Blu Jaz Café i Kampong Glam, hvor der er alt fra hip-hop til dubstep. På overetagen er der DJs, jazzorkestre og stand-up.

Singapore på 72 timer

Begynd med en fantastisk kop kaffe på Forty Hands i det charmerende art deco-distrikt Tiong Bahru. Langs den enorme Orchard Road kan man shoppe de største og bedste varemærker i verden, men vil man opleve små boutiquer, vintage-forretninger og lokale designs, bør man besøge Haji Lane i Arab Quarter. Indled en dag på øen Pulau Ubin for at se, hvordan Singapore så ud for 60 år siden. Slut af med øen Sentosa, attraktioner i verdensklasse, bl.a. Universial Studios.

Mere plads, fordi ingen synes om at sidde trangt

Sæderne på Singapore Airlines Economy Class er udformet til at give dig mere personlig plads. Også selv om sædet foran dig er lænet bagud. Hvis du vil have mere benplads, kan du vælge deres Preferred seat, med bredere siddeplads og tættere på udgangene. Nakkestøtten er justerbar og holder dit hoved i ro, mens du sover.

Det starter med en plads og slutter med et smil

I en eksklusiv, rummelig 2-4-2 cabin giver Singapore Airlines Premium Economy Class-sæder endnu mere komfort med bredere sæder og bedre benplads. Book og oplev eksklusiviteten ved den prisbelønnede Premium Class. Alt, du behøver at gøre, er at læne dig tilbage og slappe af - så er du udhvilet ved ankomsten. Indbygget i din plads er der to USB-porte, en justerbar personlig læselampe og strømforsyning, hvis har brug for at oplade din elektroniske enhed.