Book billige flybilletter hos Ticket.dk

Hos Ticket finder du altid masser af billige flybilletter. Søg efter fly til hele verden nedenfor, sammenlign priser og find billige flybilletter.

Fly til Tobago

Tobago

Den lille paradisø Tobago er en af Caribiens bedst bevarede hemmeligheder og en af de få steder, hvor man stadig kan få en autentisk caribisk oplevelse. Øen er kun 300 kvadratkilometer stor, men består i princippet helt af fantastiske sandstrande og tropisk regnskov. Med temperaturer omkring 30 grader i både luften og vandet året rundt så er øen desuden den rene drøm for soltørstende danskere om vinteren.

Sol & strand

Man tager til Tobago for at tilbringe dagene på hvide strande og i det turkise vand, for derefter at nyde solnedgangen med en dejlig romdrink i hånden. De store luksushoteller lyser med sit fravær, men der er i stedet masser af små hoteller og restauranter spredt ud over øen. Den bedste strand er den postkort-smukke Pigeon Point Beach. Indgang koster 20 TTD (ca. 25 kr.) og det er helt klart pengene værd!

Udflugter

To udflugter du ikke må gå glip af på Tobago er Buccoo Reef, hvor du kan snorkle blandt tropiske fisk og koralformationer, samt Nylon Pool, en sanddyne midt ude i havet, hvor du kan stå på den silkebløde sandbund omgivet af det turkise vand. Tobago byder også på fantastisk sportsfiskeri, hvor du kan prøve lykken mod alt fra barracudaer på nogle kilo til sejlfisk, sværdfisk og tunfisk på over hundrede kilo.

Dykning

Med sit klare vand og sine rige og farverige koralrev er Tobago også et paradis for snorklere og dykkere. Foruden hundredevis af forskellige fiskearter så kan man også se havskildpadder, muræner, blæksprutter og ørnerokker. Uden for den nordvestlige kyst er der chance for at se hammerhaj, et af havets mærkeligste og mest fantastiske dyr. Øen er desuden kendt for sine strømdykninger, og er hjem for hvad der kan være verdens største hjernekoral.

Naturen

Tobago ligger kun 120 km fra det sydamerikanske fastland, og har en tropisk natur som minder mere om Sydamerika end Caribien. Her findes over 200 forskellige dyrearter og du kan se alt fra statelige albatrosser og pelikaner, til kolibrier og andre farverige fugle i overflod. Tag gerne på en udflugt og oplev den fantastiske natur i Main Ridge Forest Reserve, der går som en rygrad gennem øen og har været et beskyttet naturreservat siden 1776. Det højeste vandfald på øen hedder Argyle Falls, og er både værd en udflugt og et dyp i vandet.