Her er Europas bedste juledestinationer!

Tag en tom kuffert med, tag på en hyggelig julerejse og køb alle årets julegaver! I byer som London, New York, Berlin, Stockholm og Prag kan du købe massevis af julegaver til en god pris. Nedenfor har vi valgt en række byer, der er oplagte til en julerejse. Ikke alene finder du masser af gode shoppingmuligheder, du finder også flere hyggelige julemarkeder der nok skal få dig i den helt rigtige julestemning.
 

Det er smart at booke fly + hotel samtidigt. Spar tid og penge!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!

Book fly+hotel:

Populære byer med god shopping og julemarkeder:

Juleshopping i London

Tag på julerejse til London og shop på berømte Oxford Street eller Camden Market. Julestemning kan sikres ved at besøge det "norske" juletræ på Trafalgar Square.

Juleshopping i Wien

I Wien kan du forlyste dig juleshopping på ikke mindre end 12 forskellige julemarkeder. Det mest kendte er Christkindlmarkt på rådhuspladsen i Wien.

Juleshopping i Zürich

Den bedste juleshopping i Zürich finder du på Christmas Collectors Market. Billigt, godt og meget populært blandt de besøgende.

Juleshopping i Riga

Både bygningerne og atmosfæren gør at man let kommer i julestemning i Riga. Priserne er lave og du kan finde flere af de samme butikker som herhjemme.

Juleshopping i Tallinn

Julemarkedet i Tallinn er badet i hyggelig julebelysning og som regel hvidt puddersne. Glem ikke at fylde julekufferten med billige julegaver!

Juleshopping i New York

Hvis du vil købe de rigtigt store julegaver, kan du tage til New York. Måske kan en skøjtetur i Central Park eller foran Rockefeller Center også gøre det?
 

Juleshopping i Berlin

Besøg de store varehuse i Berlin for den ultimative juleshopping, eller tag turen til Hackescher Markt for en ægte julemarkedoplevelse.

Julerejse Stockholm

Snup en tur til nabohovedstaden Stockholm. Oplev gammeldags julestemning på Skansens julemarked eller tag en tur i stormagasinerne NK og Åhlens i city.

Juleshopping i Praha

Prags julemarkeder åbner i december og er meget populære. Kombiner juleshopping på markederne med sightseeing i hyggelige gågader blandt smukke bygninger.

Juleshopping i Krakow

Hyg dig med god glögg mens du oser i de mange spændende boder på markedet på Main Market. Stemningen kommer i hus med en julerejse til Krakow.

Juleshopping i Munchen

München er byen for dig, der ønsker den ultimative juleshoppingoplevelse. Her er der mange gode julemarkeder og generel rigtig god shopping.

Juleshopping i Budapest

Julemarkederne i Budapest blir mere og mere populære. Det mest kendte marked ligger på Vörösmarty Tér, midt i Budapest.