Book vinterens rejse til Thailand!

Thailand er et af danskernes favoritrejsemål når vintermørke, sne og slud sænker sig over landet. I Thailand finder du lidt for enhver smag. Alt fra den travle og altid spændende storby Bangkok til næsten øde paradisøer, med kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, der indbyder til badning, leg, snorkling og afslapning i strandkanten.

På denne side har vi samlet en række flyrejse til destinationer i Thailand, så du enkelt kan klikke dig videre til lige præcis den rejse til Thailand du er interesseret i.

Book din rejse til Thailand til vinter allerede nu mens priserne stadig er lave og udvalget af flybilletter stadig er stort!

Alt er intensivt i Bangkok – farverne, duftene, smagene, lydene, trafikken og alle disse millioner menneskers energier samlet på et og samme sted… Bangkok er en oplevelse, som kræver entusiasme, og den er heldigvis let at finde her. Generelt er byen meget billig at være turist i, og shoppingen er fænomenal.

Se priser fra København her »
Se priser fra Billund her »
Se priser fra Aalborg her »


Phuket er et rigtigt feriehit, og det har vi danskere forstået. Få steder på Jorden har så meget at tilbyde turister samlet på et så lille sted. Hvide sandstrande, skyggende palmer, turkis vand, koralrev, seje grotter, religiøse seværdigheder plus et natteliv, der tiltrækker unge fra hele verden

Se priser fra København her »
Se priser fra Billund her »
Se priser fra Aalborg her »
 

Hvis man vil rejse til en by i Thailand, men helst undgå Las Vegas-fornemmelsen så vidt muligt, så er Krabi den rette destination. I Krabi finder man ægte thailandsk hverdagsliv, og det mærkes ikke mindst på shoppingudbud og priser, som har en betydeligt lavere profil end på de større turiststeder i Thailand.

Se priser fra København her »
Se priser fra Billund her »
 

Hvis du leder efter afslapning og dovne dage i strandkanten er Koh Samui et godt sted at rejse hen. Øen er omkranset af lange strande, de fleste med det eftertragede kridhvide sand og turkisblåt hav, hvor mulighederne for afslapning, badning og snorkling er noget nær perfekte.

Se priser fra København »
Se priser fra Billund her »