Find flybilletterne til årets skiferie her!

Så er det ved at være på tide at booke årets skiferie. Hos Ticket.dk kan du finde billige flybilletter til en lang række klassiske skiferie-destinationer i Alperne. Flyv til centrale byer som f.eks. Salzburg og Geneve og kør videre med bus eller udlejningsbil til dit skiresort. Når du flyver på skiferie sparer du masser af tid - tid, som du kan bruge i sneen på pisterne istedet for på transport.

Søg rejser til alle destinationer her
 

Fra Salzburg kan du tage til Bad Gastein, Sallbach, Schladming eller Flachau. Bad Gastein er en favorit blandt skandinaver och her finder du mad, hoteller og skiløb i verdensklasse. Kun en times busrejse fra Salzburg ligger Flachau som er et snesikkert paradis for børnefamilier. Schladming har fået en supermoderne infrastruktur efter værtsskabet for det alpine VM og i smukke Saalbach kan du bo i eventyrslignende bjerglandskab med skiløb for alle smage. Fra Salzburg kan du tage til: Bad Gastein, Flachau, Saalbach, Schladming og Zell am See.

Se priser fra København her »
Se priser fra Billund her »


Fra Genéve er du tæt på flere af de mest populære skisportsteder. I Zermatt finder du Europas højeste skihøjde og majestætiske alpetopper. Zermatt er snesikkert og her findes også magisk off-piste for den øvede skiløber, lange pister og bløde børnebakker og funparks for de mindste. Val Thorens byder på brede pister, otte alpetoppe og gnistrende glestchere. Ved foden af Mont Blanc ligger Chamonix, ett skiparadis med, efter manges mening, Europas bedste skiløb. Fra Genéve kan du tage til: Chamonix, Champoluc, Courmayeur, Gressoney, Verbier.

Se priser fra København her
»
Se priser fra Billund her
»

Hvis du flyver til Innsbruck kan du tage til St Anton - en klassiker i Østrig, entusiaster har besøgt i mange år, og hvor der er lange pister og rigtigt godt skiløb. I den hyggelige by finder du både moderne og gamle, traditionelle huse og nattelivet er et af Østrigs bedste.
Val Gardena tilbyder 1200 km pister, 450 lifte, tolv skiområder og er en af verdens top 10 skisportsteder. Større og bedre bliver det ikke! I Sölden kan du nyde de smukke udsigter, herlig off-piste og solrige gletchere. Fra Innsbruck kan du tage til: Ischgl, Kitzbühel, Obergurgl/Sölden, St Anton, Zell am See.

Se priser fra København her »
Se priser fra Billund her »
 

 

I München er du tæt på mange af de mest populære skisportsteder i Østrig som Zell am See, Söll, St. Anton och Kitzbuhel. Schmittenhöhe har med sine 136 kilometer bakker både gode offpiste-muligheder til den dygtige skiløber og perfekte, enkle bakker til børnefamilier. Området omkring St. Anton omfatter også St. Cristoph, Stuben, Zürs og Lech, tæt på den schweiziske grænse. Sammen danner de et gigantisk skisystem med skilifte og bakker. Fra München kan du også tage til: Kitzbühel, Garmisch-Partenkirchen, Saalbach-Hinterglemm, St Anton, Söll, Zell am See.

Se priser fra København »
Se priser fra Billund her »