Har du brug for hjælp?

Almindelige spørgsmål og svar

Fly til USA

Billige flybilletter til USA - På denne side har vi samlet information om fly til USA. Du kan finde billige flybilletter til USA og søge videre på vores undersider, der omhandler de mest populære amerikanske byer, f.eks. New York, Miami, Los Angeles, Orlando osv.

Flybilletter USA:

At bestille flybilletter til USA er enkelt, da der er rigtigt mange flyselskaber, som flyver til USA. Man kan finde flybilletter til USA fra Danmark uden mellemlandinger, f.eks. flybilletter til New York, men du kan også vælge at skifte fly i en større europæisk lufthavn. Der er desuden ofte kampagner og gode tilbud på flybilletter til USA, så følg med f.eks. via Tickets nyhedsbrev, så kan du gøre et godt køb af fly til USA.

USA eller United States of America (på dansk: Amerikas Forenede Stater) er verdens fjerde største land og er med sine over 300 millioner indbyggere det tredje mest folkerige land i verden.

USA består af 50 stater, hvoraf de 48 stater ligger som et samlet landområde i Nordamerika, med de nærmeste naboer Canada mod nord og Mexico mod syd. De to sidste stater udgøres af Alaska, som ligger adskilt fra resten af USA i det nordvestlige hjørne af Nordamerika, mens staten og øgruppen Hawaii ligger midt i Stillehavet.