Fakta om Ticket

Internetbutikker i:
Sverige, Norge, Finland og Danmark

Antal fysiske butikker:
50 i Sverige og 18 i Norge

Antal ansatte:
330

Velkommen till Ticket - Nordens største rejseaktør!

Ticket er Nordens største rejsebureau, når det gælder salg af rejser til private. Ticket er en svensk/norsk detailhandelskæde, som sælger rejser og flybilletter til private fra samtlige førende rejsebureauer, flyselskaber og hotelkæder.

 

I Danmark kan du købe din rejse via hjemmesiden Ticket.dk og i Finland via ticket.fi. I Sverige og Norge sælger vi både rejser fra de 68 butikker i begge lande og via telefon og internet. Ticket sælger hvert år rejser for ca. 6,5 milliarder svenske kroner og virksomheden har omkring 350 medarbejdere. Ticket ejes af den privatejede investeringsvirksomhed Braganza.

Derfor skal du handle hos Ticket

• Ticket er størst i Norden
Vores størrelse er vores styrke. Ticket er nemlig Nordens største rejseaktør og med en årlig omsætning på 6,5 milliarder kan du som kunde altid være sikker på at finde det største udbud og de bedste priser på rejser fra alle vores samarbejdspartnere. Hos Ticket.dk finder du rejser fra alle ledende flyselskaber og hotelleverandører som findes. Hos Ticket.dk finder du altid en billig rejse!

• Altid sikker betaling via internet
Ticket arbejder med de nyesteog sikreste versioner af de betalingsløsninger, som findes på markedet og som opfylder alle nuværemde kendte krav til sikker betaling på internettet. Derfor kan du altid betale trygt med kort via internettet hos os.

Tickets målsætning

Vores mål i Ticket.dk er at gøre det let for dig som kunde at finde og bestille den rigtige rejse. Via netsiden Ticket.dk får du som kunde et hurtigt overblik over det store udbud, der er på markedet og du kan let sammenligne priser, rejser, hoteller og meget mere. Udfra den høje kompetence som Ticket besidder og med Tickets gode service, kan du desuden få hjælp og gode råd til at bestille den helt rigtige rejse.