Fly til Boston - Flybilletter Boston

Fly til Boston - Find billige flybilletter til Boston hos Ticket! Ticket er Nordens største rejseaktør og vi har gjort det nemt for dig at søge, sammenligne og bestille fly til Boston. Søg efter flybilletter til Boston her:

Billigt fly t/r til Boston

fra 3.983,-

Mere om Boston

Find fly til Boston:

Du kan finde alle typer fly til Boston hos os, både lavpris og almindelige rutefly. Du kan søge efter billige flybilletter til Boston i søgefeltet ovenfor. Hvis du markerer feltet med lavpriskalenderen finder du automatisk de billigste flybilletter til Boston, fordi du kan sammenligne priserne på fly til Boston.

Hvis du er interesseret i fly til Boston, kan du her finde lidt information om Boston. Boston ligger på den amerikanske østkyst og er hovedstaden i den amerikanske delstat Massachusetts. Boston er en by, der kan byde på masser af amerikansk historie og kultur for den nysgerrige besøgere. Den gamle bydel i Boston, der ligger på halvøen Shawmut i Massachusetts Bay, bærer tydelige præg af Bostons europæiske rødder fra kolonitiden.

Mellem de små kringlede gader ligger smukke historiske huse. Boston kan desuden byde på et moderne forretningskvarter med højhuse, en relativt nybygget og meget vellykket havnefront og et veludbygget metrosystem, der gør det enkelt at komme rundt i byen. Boston er kendt som en universitetsby, fordi en lang række uddannelsesinstitutioner har til huse i Boston, blandt andet det meget kendte og prestigefyldte Harvard University.

Angiv antal rejsende