Fly til Chicago - Find flybilletter Chicago!

Fly til Chicago - Find billige flybilletter til Chicago hos Ticket! Hos Ticket kan du nemt og enkelt finde og booke billige flybilletter til Chicago.

Mere om Chicago

Find billigt fly til Chicago:

Du kan finde alle typer fly til Chicago hos os, både lavpris og rutefly. Du kan søge efter billige fly til Chicago i søgefeltet. På denne side kan du booke fly til Chicago. Benyt vores lavpriskalender, hvis du vil sammenligne priser og finde de billigste flybilletter til Chicago.

Chicago
ligger smukt ved den sydvestlige ende af Lake Michigan og er den tredjestørste by i USA med sine omkring 2,9 millioner indbyggere. Hvis man regner forstæder med, det der populært kaldes "Chicagoland", bor der omkring 9,7 millioner mennesker. Chicago, der ligger i staten Illinois, er en metropol, der er centrum for mange handelsvirksomheder og et stort finansvæsen. Desuden er Chicago hjem for en lang række af et spændende kultur- og fritidsliv, f.eks. i form af masser af museer, sportsarenaer, jazzklubber, kunstsamlinger og meget andet. I Chicago kan du også se det berømte Sears Tower, som med sine 442 m. var verdens højeste bygning da det blev bygget i 1974. Chicago er desuden kendt som "The Windy City" (den blæsende by) og "Second city" (Anden By), som refererer til at Chicago længe havde status som den næststørste by i USA efter New York.