Fly til New York

Find flybilletter til New York. Her på siden kan du søge og booke billigt fly til New York. Hos Ticket finder du altid de billigste flybilletter til New York, fordi du kan sammenligne alle priser i vores lavpriskalender. Søg og bestil fly til New York online nedenfor!

Billigt fly t/r til New York

fra 3.028,-

Mere om New York

Fly til New York:

New York - The Big Apple! Verdens hovedstad! Kært barn har mange navne. Mange flyselskaber tilbyder flybilletter til New York, både direkte fly til New York fra Danmark eller fly med en mellemlanding i en større europæisk lufthavn. Priserne kan også variere en del, så et godt tip er et lede efter flybilletter New York i vores lavpriskalender. Hvis ikke du har nogle bestemte datoer, hvor du skal rejse, er lavpriskalenderen en god måde at finde de billigste flybilletter til New York.

New York består af Manhattan, Staten Island, Brooklyn, Queens og Bronx, som tilsammen er befolket af hele 8 millioner mennesker. De fleste seværdigheder er koncentreret på øen Manhattan, som er over 20 kilometer lang og næsten 4 kilometer på det bredeste sted.

Den bedste måde at lære Manhattan og New York at kende er til fods, bydel for bydel. F.eks. det hyggelige Greenwich Village med lave huse og blomsterkasser under vinduerne, Chelsea med de mange gallerier, det trendy SoHo eller Upper East Side spækket med luksuriøse boliger og chikke butikker. Eller hvorfor ikke smutte en tur til det bohemiske Brooklyn eller gå på jazzklub i Harlem? Hvis du helt uventet skulle blive træt af storbylivet, så findes naturen såmænd også lige om hjørnet i form af Central Park, kaldet byens lunger.

Angiv antal rejsende