Book billige flybilletter

Det er smart at booke fly + hotel samtidigt. Spar tid og penge!

Fly til Thailand

fra 4.808,-

Thailand

Thailand er virkelig det perfekte vinterrejsemål. Folk er venlige og pengene rækker langt. Men først og fremmest er der få steder på jorden, der kan måle sig med det solsikre klima, de smukke øer og de vidunderlige strande. Find fly og hotel ovenfor, eller vælg mellem vores færdige pakkerejser nedenfor.

I nærheden af Bangkok

Du behøver ikke tage langt væk fra Bangkok for at finde skønne sandstrande. Tager du 200 km mod sydøst, kan du sejle med færgen fra Ban Phe til paradisøen Koh Samet. Tager du i stedet for 200 km mod sydvest kommer du til Cha Am og Hua Hin, hvis historie strækker sig helt tilbage til 1920’erne. Hua Hin var Thailands første badedestination og har beholdt sin autentiske thailandske charme. Det er her den thailandske kongefamilie tager på ferie og deres sommerslot i byen hedder passende nok Klai Kangwon, eller ”langt væk fra bekymringer”.

Vestkysten

Det hvideste sand og det mest klarblå vand finder du i det sydlige Thailand, og de fleste danskere vælger at rejse til vestkysten. Her finder du Khao Lak med sin kilometerlange strande kantet af palmetræer, Koh Lanta med mange fine strande på øens vestside, Krabi med vidunderlige Railey Beach, og selvfølgelig Thailands mest populære ferieø Phuket. Fra Phuket, Krabi og Koh Lanta kan du desuden let tage til den fantastisk smukke Koh Phi Phi med båd.

Østkysten

Også på den thailandske østkyst finder du skønne paradisøer med kridhvide strande. Koh Samui med den lavvandede Chaweng-strand er for eksempel perfekt for børnefamilier. Endnu længere østpå, på grænsen til Cambodja, finder du den relativt uudnyttede ø Koh Chang, som både byder på sandstrande og en nationalpark.

Nordlige Thailand

Hvis du ikke vil tilbringe hele din ferie på stranden kan du besøge det magisk smukke nordlige Thailand. Temperaturen ligger på behagelige 22 grader om vinteren, hvilket stadig er varmere end De Kanariske Øer, men ikke så varmt at man ikke orker at tage på eventyr. Smukkest i det nordlige Thailand er Chiang Mai, som blev grundlagt 1296 og var hovedstad i det ældgamle kongerige Lanna. Direkte fly fra Bangkok til Chiang Mai tager godt en time, så det er helt klart en rejse værd, også for en kortere tur.