Rejser til Golden Sands

Vil du læse mere om rejser til Golden Sands? Her kan du læse en omfattende rejseguide om Golden Sands i Bulgarien, med en masse spændende oplysninger om rejser til Golden Sands.

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!


Golden Sands ligger på Bulgariens nordøstkyst og har Sortehavet ved sine fødder. Denne ferieresort er præcis, hvad det hedder - en enorm gylden strand, hvor man kan tilbringe dovne dage under solens varmende stråler. Med sin nære beliggenhed til byen Varna tilbyder Golden Sands en anelse flere alternativer for turister end Bulgariens allerstørste turistresort Sunny Beach, som ligger ca. 4 timer mod syd, gør.
Lige siden 1957 er der kommet solbadende turister til Golden Sands, og i dag har dette lille paradis over 70 hoteller, spaanlæg, lejligheder, kasinoer, natklubber og sportsanlæg. Her er ikke ret mange ”lokale”, men derimod en hel del personale i sæsonen. Hvis man foretrækker klorvand frem for saltvand, er der et stort udbud af pools i Golden Sands, samt – ikke at forglemme – det store vandpalads Aqualand.
 

Aqualand er et hyggeligt afbræk for børnefamilier, der er blevet trætte af strandlivet og vil opleve noget anderledes for en dag. Det er en meget fin vandpark med høj sikkerhed og masser af vandattraktioner.
Hvis man besøger Golden Sands alene for strandlivets skyld, behøver man ikke bevæge sig ud af stedet i hele sin ferie, men begynder man at føle sig lidt rastløs under sin parasol, ligger den hyggelige strandby Varna lige syd for Golden Sands. Gågader, herlig shopping, stemningsfulde udeserveringer og 350.000 mennesker, som alle trives med at kunne få det bedste ud af både strandliv og byliv.
Nessebar er en lille by, der er blevet bevaret lige siden middelalderen. Der er masser af charme i de brostensbelagte gader, de gamle kirker og ruiner, som får det til at kilde lidt i maven. Nessebar er udpeget til en del af vores verdensarv. Man kommer hertil med bus eller taxi.
En af de allersmukkeste bygninger i hele Bulgarien er det hellige kloster Rila. Beliggende ved Rilabjerget er dette kloster badet i naturskønne omgivelser. Klosteret er hele 1100 år gammelt og betragtes som det helligste sted i Bulgarien. Vil man besøge Rilaklosteret, kræver det lidt planlægning, eftersom det ligger 500 km fra Golden Sands.
 

Mere om Golden Sands