Rejser til Sunny Beach

Er du interesseret i rejser til Sunny Beach? Her kan du læse en rejseguide om Sunny Beach, med en masse spændende oplysninger om rejser til Sunny Beach. Få inspiration til din egen rejse til Sunny Beach med Ticket.dk!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!


Sunny Beach er en udpræget feriedestination, hvor strandlivet helt klart er i fokus. Den finsandede strand er 6 kilometer lang og på visse steder op til 120 meter bred. I sammenligning med andre strande i Europa står Sunny Beach sig godt, da den ifølge mange er Europas smukkeste strand.
De mange hoteller i området glider i stor udstrækning ind i områdets grønne parker og områder, så de ikke generer så meget, som man skulle tro. For børnefamilier, som søger afslapning og strandliv på ferien, er Sunny Beach perfekt, her er roligt og smukt, billigt og rart.
Også de unge elsker at holde ferie i Sunny Beach, partylivet er intensivt i højsæsonen, og priserne er forholdsvis lave. Unge fra hele Europa samles for at danse natten lang og derefter samle kræfter til næste aften på en solstol i vandkanten.
 

Stranden er naturligvis Sunny Beachs største seværdighed, det kan høres på navnet, men det betyder ikke, at man er nødt til at blive på stranden i hele sin ferie. Bliver man træt af sand mellem tæerne, salt i håret og mærker fra solstolen på huden, kan man forlade turistområdet og tage på små eventyr i Bulgarien.
Nessebar hedder en halvø i Bulgarien, som er kommet med på verdensarvlisten. Nessebars gamle del er en af Europas ældste byer og er i dag en museeumsby. At gå rundt blandt de maleriske middelalderhuse er meget stemningsfuldt. Nessebar ligger kun 4 km fra Sunny Beach.
Er man i humør til byliv, kan man tage til Varna, som er Bulgariens tredjestørste by. Varna er en by på størrelse med Aarhus og beliggende ved havet, så man kan kombinere bylivet med lidt sol og badning. Stemningen i byens gågader er rar og afslappet. Man bør huske et besøg på byens arkæologiske museum.
Børnefamilier, der får lyst til at lidt mere action, end stranden kan tilbyde, kan tage i Action Aquapark, som ligger i den vestlige del af Sunny Beach. Her blandes vandattraktioner af den seje slags med restauranter og barer. Helt klart en sjov heldagsudflugt.