Rejser til København

Er du interesseret i rejser til København? På denne side kan du læse en inspirerende rejseguide til København. Her finder du en masse spændende oplysninger om rejser til København, som forhåbentligt inspirerer dig til din egen rejse til København!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!


København er den hotteste metropol i hele Norden. Her hersker en ung, hip og afslappet atmosfære i et meget smukt bymiljø.
Shoppingudbuddet er fremragende, især med tanke på byens størrelse, som ikke kan sammenlignes med andre shoppingmetropoler som London og Paris. I København satser man meget på design og unikke varemærker i stedet for masseproducerede lavprisvarer. Her er flot arkitektur, et sprudlende forlystelsesliv og venlige, afslappede mennesker, hvor man end færdes.
København er en dejlig by. Her er mange charmerende kroer i klassisk, dansk stil, med rødternede duge og solide møbler, men også supertrendy barer, hvor indretningen er topmoderne.

Seværdighederne er mange i København, og alt er inden for gangafstand. Bare at slentre omkring på Strøget er en oplevelse, som byder på et mylder af mennesker og gademusikanter i et herligt, gammeldags bymiljø.

Hvis du gerne vil opleve det genuine og ægte København kan du med fordel forlade det gængse turistområde langs Strøget og søge ned i de hyggelige sidegader og nærliggende områder. F.eks. kan parallelgaden, som af Københavnerne kaldes "Strædet" varmt anbefales. "Strædet" består egentlig af gaderne Farvergade, Kompagnistræde og Læderstræde og løber fra Rådhuspladsen og hele vejen ned til Højbro Plads. Her finder du masser af caféer med udendørsservering, second hand-butikker, antikvarier krydret med charmerende middelalderstemning.

Tivoli er måske Københavns mest værdsatte sted. Her er miljøet som taget ud af et betydeligt ældre København, og attraktionerne lokker alle generationer til. Det er meget let at tilbringe en hel dag i Tivoli, uanset om man er 3 eller 83 år. Tivoli er sjovest om sommeren, men smukkest i julen, med en fantastisk julebelysning og alle de velduftende, små julestande.

Louisiana ligger ganske vist ikke i København, men i det smukke Nordsjælland med fantastisk udsigt over Øresund. Dette moderne, internationale kunstmuseum er noget ud over det sædvanlige og et meget populært udflugtsmål blandt turister i Danmark. Her er kunstværker af kendte kunstnere som Picasso, Andy Warhol og Louise Bourgeois.

Den lille havfrue er Københavns, og faktisk hele Danmarks, vigtigste statssymbol. Statuen er kun 125 cm høj og sidder på en sten ved den indre havn, den skal forestille nationalhelten H.C. Andersens hovedperson i eventyret af samme navn.

Zoologisk Have ligger på Frederiksberg og rummer dyr fra hele verden. Her kan man se elefanter, giraffer og andre mægtige dyr, som ellers ikke er så lette at komme tæt på. Gå ikke glip af det nye imponerende elefanthus tegnet af den verdensberømte arkitekt Norman Foster og stod færdigt i 2008.

Christiania er en omdiskuteret del af København, men ikke desto mindre et besøg værd. Den berømte og berygtede fristad, der ligger på voldområdet på Christianshavn, er efterhånden blevet en af Københavns mest besøgte turistattraktioner. Du kan snuppe en hyggelig gåtur på Christiania, hvor bilkørsel ikke er tilladt, tage på en autoriseret guidet tur, spise et måltid mad på en af områdets restauranter og caféer eller i handle i den økologiske grønthandler.