Rejser til Hurghada

Er du interesseret i rejser til Hurghada? Her kan du læse en komplet rejseguide om Hurghada, med en masse spændende oplysninger om rejser til Hurghada. Få inspiration til din egen rejse til Hurghada med Ticket.dk!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!


Hurghada er et mangesidigt rejsemål, der tilbyder sine besøgende et enormt udbud af aktiviteter – og ikke-aktiviteter. Vil man slappe af på stranden i hele sin ferie, ikke løfte en finger, men bare nyde solen og tage en dukkert nu og da, når varmen bliver for meget, kan man vælge at tilbringe dagene på en af Hurghadas mange fine strande.
For den aktive rejsende er her gode muligheder for en sporty ferie med alt fra dykning i det farverige Røde Hav, til snorkling, golf, sejlads og vandsport af forskellige slags.
Og vil man udforske den egyptiske kultur, bliver man heller ikke skuffet. Ture til Luxortemplet, Nildalen og andre storslåede rester af det gamle Egypten er inspirerende og let tilgængelige dagsudflugter.

 

Luxortemplet ligger fem timers kørsel fra Hurghada. Dette næsten 4000 år gamle monument er helt klart en af de mest interessante seværdigheder i hele verden. Det kan sagtens ske, at man bliver en smule blød i knæene, når man står ved foden af de gigantiske søjler.
Holder man af at dykke, er Sha’ab Sbu Ramada næsten et must. Her er så mange fisk og fiskestimer, at området går under betegnelsen akvariet. Sha’ab Sbu Ramada ligger 11 km sydøst for Hurghada.
Hvis man rejser med små børn, er en bådtur ud til den dejlige, lille ø Giftun en strålende idé. Her er strandene lange og rolige, og det turkise vand meget badevenligt.
Vil man se pyramiderne på sin tur til Egypten, er muligheden naturligvis oplagt. Det kan ikke blive større end at se de store, perfekt udførte 4500 år gamle kolosser nede fra jorden. Kairo ligger 6 timer fra Hurghada i bil. Man kan tage på en af de arrangerede busture eller flyve.
Ørkensafari på hest, kamel eller det lidt mindre eventyrlige alternativ jeep, er garanteret et minde for livet. Man kan vælge at tage ud på korte halvdagsture eller længere ture på op mod fem dage. Det er et eventyr som bl.a. inkluderer møde med beduiner og det fantastiske vue over solnedgangen i ørkenen.
 

Rejser til Egypten

Rejser til Hurghada