Rejser til London

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!

En metropol, der oser af historie og kultur samtidigt med at den er trendy, moderigtig og up-to-date. Man mærker virkelig pulsen her. Vi taler naturligvis om London. Der er så meget at se og gøre i denne pulserende by, at når man først har været her, begynder man snart at længes tilbage.

I London er det ikke strande, varme og et smagsrigt køkken, der tiltrækker turister, snarere tværtimod. Det er asfalten, folkelivet og nattelivet, den fantastiske shopping og de uendelige seværdigheder i form af historiske bygninger, museer og andre attraktioner, der får os til at længes til London.
 

Big Ben er verdens største klokketårn med en urskive vendt i hver retning. I 2009 fejrede Big Ben sin 150 års fødselsdag, og i dag er tårnet et af Londons mest genkendelige landemærker.
The London Eye er verdens højeste pariserhjul. Hjulet er placeret midt i Londons hjerte, og tager man en tur, får man en helt utrolig udsigt over hele London. En tur koster ca. 150 kroner, og de penge er givet godt ud!

Buckingham Palace er Englands kongepalads. Her bor Englands dronning, når hun opholder sig i London, og resten af kongefamilien, ved officielle arrangementer. Buckingham Palace blev opført i 1705 til hertugen af Buckingham. Det er et meget imponerende og velholdt palads, som man mod entré også kan se indefra. Billetterne er dog begrænsede, og der er som regel hurtigt udsolgt, så book i forvejen!

Madame Tussaud's er et verdensberømt vokskabinet, der lægger hus til skræmmende virkelighedstro voksfigurer af kendte og kongelige fra hele verden. Giv Brad Pitt en krammer, eller hvorfor ikke give David Beckham et håndtryk under dit besøg i London? Entré ca. 220 kroner.