Rejser til Dubai

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!

Dubai er en meget fascinerende by. Her blandes den arabiske mystik med topmodernisme, og blandingen er meget interessant. I Dubai kan man shoppe løs i det trendy shoppingcenter, eller sidde på et persisk tæppe med en kop te i hånden og forhandle med en traditionel købmand.
Man kan tage en tur ud i ørkenen, som ligger lige om hjørnet, eller spille golf på nogle af verdens mest velplejede golfbaner. Man kan feste vildt i en den glohede bys mange natklubber eller se Broadwayteater i verdensklasse. Man kan besøge Jumeirahs Moské, som er åben for alle, eller slentre rundt i grønne parker. I Dubai er alt muligt!

Dubai er en sikker destination og tiltrækker stadig flere besøgende hvert år. Her er imponerende rent, ordentligt og organiseret. Man kan kombinere moderne storby med afslapning og dyk ned i en imponerende erhvervskultur.
Som den erhvervsorienterede by Dubai er, er der mange penge her. Byen er blevet en drømmedestination for jetsettere, og hele tiden opføres en ny, forbløffende bygning, som skal lokke flere mennesker til at holde ferie eller klare sine forretninger i Dubai.
 

Dubais historie er meget interessant, og i det moderne Dubais museum forklares den ved hjælp af avanceret teknologi og visuelle metoder.
Vil man lidt væk fra Dubais urbane gadeliv, så er et besøg i Jumereiah Beach Park et meget behageligt afbræk. Her er grønne parker med smukke vandrestier langs stranden. Man kan både grille her eller købe noget lækkert at spise i kioskerne.

Har man sit barnesind i behold, eller måske ligefrem rejser hertil med børn, så er den gigantiske Wild Wati Waterpark en herlig vild måde at tilbringe en dag i Dubai. Her er fuldstændig vanvittige vandattraktioner, men også underholdning for de yngre gæster.
Palm Jumeirah er en kunstig ø ud for Dubai, formet som en palme med træstamme og 17 palmeblade og tre lange øer, som giver ly for store bølger. Dette var verdens største kunstige ø, inden Palm Jebel Ali og Palm Deira blev bygget – de ligger også i Dubai.

Emirates Towers er Dubais vartegn. De to skyskrabere består af luksuriøse suiter, kontorlokaler og et shoppingcenter på to etager. Tårnenes højeste punkt er 355 meter over havet.
For at se lidt af det, der var Dubai, inden byen blev til den topmoderne metropol, den er i dag, kan man tage til Al Bastakiya, som er en af de ældste dele i hele byen. Her kan man blandt andet se Al Fahidi Fort, som er Dubais ældste bygning.
Verdens højeste bygning, Burj Khalifa, blev færdiggjort i 2010 og strækker sig hele 829,94 m op mod himlen. Et helt fantastisk syn!
 

Billigt fly t/r til Dubai

fra 2.756,-

Rejser til Forenede Arabiske Emirater

Rejser til Dubai