Har du brug for hjælp?

Almindelige spørgsmål og svar

Rejser til Nice

Er du interesseret i rejser til Nice? Her kan du læse en omfattende rejseguide om Nice, med en masse spændende oplysninger om rejser til Nice. Få inspiration til din egen rejse til Nice med Ticket.dk!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!


Nice er en sofistikeret by på den franske Riviera og den mest populære turistby i området. Med 300 soldage om året er klimaet behageligt næsten året rundt, med undtagelse af de mørkeste vintermåneder, hvor det kan både regne og blæse en hel del.
Med undtagelse af Paris er Nice den franske by, der har flest museer og finkulturelle tilbud. Takket være sin fordelagtige beliggenhed ved Middelhavet tiltrækker byen turister fra hele verden. Mange velplejede grønne områder og parker med vajende palmer, samt velholdte gamle bygninger gør Nice til en by, hvor man kan nyde alt fra kulturelle oplevelser og glamourøst byliv til muntre dage på stranden.
 

Ud over det turkise Middelhav, kantet af lækre sandstrande fyldt med liggestole og strandbarer, har Nice yderligere en hel del at tilbyde sine besøgende.
Strandpromenaden skal man simpelthen gå en tur ned ad. Den hedder Promenade de Anglais og er malerisk smuk med høje palmer og charmerende art deco-bygninger, som afløser hinanden langs hele promenaden. Om dagen bliver man let blændet af solen, men i skumringen og natten igennem er promenaden næsten magisk.
I den gamle del af Nice ligger barokkirken Cathedrále Sainte-Réparte. Den har aner tilbage fra 1600-tallet og er med sin omfattende udsmykning en værdsat seværdighed.
I Nice er der masser af interessante museer, besøg på Musée Matisse, Musèe des Beaux Arts og marinemuseet Musée de la Marine er alle meget givende.
Holder man af at vandre, er vandreruten mellem Cap Martin og Monte Carlo betagende smuk. Turen tager ca. 3 timer og bør undgås på dagens varmeste timer.