Rejser til Paris

Er du interesseret i rejser til Paris? Her kan du læse en komplet rejseguide om Paris, med en masse spændende oplysninger om rejser til Paris. Få inspiration til din egen rejse til Paris med Ticket.dk!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!


Alle, der har sat sine ben i Paris, ved, at det er en by ud over det sædvanlige - en by, der trods sin størrelse, stadig ånder af romantik og fransk storbycharme.
Paris er fuld af alt fra storslåede seværdigheder og restauranter i topklasse til små pittoreske gyder og hyggelige cafeer. Hvert år tiltrækker Paris over 30 millioner udenlandske turister, og alle vil nyde den verdensberømte franske mad, shoppe parisermode, beundre byens seværdigheder og udforske dens kulturarv. Få byer i verden har så meget at tilbyde turister, som Paris har, og det er derfor, den er et af de mest besøgte steder i hele Europa.
 

I en by som Paris behøver man bestemt ikke lede efter ting at se og lave under sit ophold, seværdighederne er både mange og spektakulære.
Eiffeltårnet er sandsynligvis både Paris' og hele Frankrigs mest kendte kendetegn. Tårnet blev bygget i 1889 for at udgøre en spektakulær entré til fejringen af 100-års jubilæet for den franske revolution. Det er et 124 meter højt tårn, fremstillet helt i jern. Man kan som turist gå op ad de 1665 trin, tage elevatoren, eller bare iagttage skønheden nede fra jorden.
Der er nok ingen by i verden, der er så tæt forbundet med kunst som Paris. Louvre er et kunstmuseum i Paris' absolutte centrum, det er en gigantisk bygning og et af verdens største museer. Louvre er hjem for mange af de allerstørste kunstværker i verden, bl.a. Leonardo da Vincis Mona Lisa.
Notre Dame er en kolossal, gotisk katedral i det centrale Paris. Katedralen har aner fra 1100-tallet og betragtes som en af de smukkeste gotiske bygninger i hele verden.
 

Billigt fly t/r til Paris

fra 1.930,-