Rejser til Bali

Er du interesseret i rejser til Bali? Her kan du læse en omfattende rejseguide om Bali, med en masse spændende oplysninger om rejser til Bali. Få inspiration til din egen rejse til Bali med Ticket.dk!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!


Paradis er et ord, der med god grund bruges i rejsemålsbeskrivelser af mange sol- og badesteder, og der er sandelig mange smukke steder rundt om i verden, der fortjener at blive kaldt paradis, men Bali gør sig måske allermest fortjent til det. På Bali finder man indbegrebet af et paradis – bløde strande, som føles herlige mod fødderne, vand, der skifter i hundreder af nuancer af blå og grøn, et smilende folk, der serverer fantastisk mad lavet på friske råvarer i topklasse, en meget rig kultur at fordybe sig i og stor fokus på spiritualisme, samt storslået natur, uanset om man besøger golde vulkansletter eller bølgende rismarker.
Bali er en meget farverig ø, som tiltrækker alle slags turister – fra budgetbackpackers til de allerrigeste luksusrejsende. Alle har deres plads på Bali.
Der er suveræne surfmuligheder ved Balis strande, og foretrækker man livet under bølgerne, vil man heller ikke blive skuffet – nogle af verdens smukkeste koralrev er lige her. Har man ikke allerede et dykkercertifikat, er det en oplagt mulighed at tage det i Balis fantastiske undervandsverden.
 Bliver man træt af at dase på stranden, bør man udforske lidt af Balis rige kultur. Her er masser af smukke templer og monumenter at se, for ikke at tale om alle de smukke naturområder, man kan besøge. Blandt de populære aktiviteter kan nævnes junglevandringer, hesteridning og cykelture i bakkeområderne.
På Bali er der også flere fantastiske golfbaner, et bredt udbud af eventyrsport som bungyjump og paragliding, samt masser af fascinerende parker.
 

Tirtagangga er en by på det østlige Bali. Her er et spektakulært palads med henførende arkitektur og smukke vandhaver. Man kan bade i de små bassiner, der blev bygget til rajaens familie. Omgivelserne omkring Tirtagangga, med de mange rismarker, er også værd at se.
Ubud ligger i Balis indland og betragtes som Balis kulturelle centrum. Vil man købe håndarbejde og kunst fra lokale kunstnere, har man gode muligheder her. Også her er miljøerne vidunderlige.
Pura Besakih er Balis modertempel, det er beliggende på øens højeste vulkan Mount Agung, som betragtes som et vigtigt åndeligt punkt. Mount Agung havde et af 1900-tallets mest aggressive vulkanudbrud i 1963, hvilket forårsagede stor ødelæggelse og tusinder af dødsfald i den østlige del af Bali. Pura Besakih klarede sig næsten helt uden ødelæggelser.
Kremeringer sker åbent på Bali. Alle, der vil, kan deltage i denne vigtige afskedsceremoni, og det er afgjort en oplevelse, man aldrig glemmer. Den afdøde person lægges på et tårn af bambus, som bæres i procession, inden det bliver brændt.
 

Rejser til Indonesien

Rejser til Bali