Rejser til Irland

Er du interesseret i rejser til Irland? Her kan du læse en rejseguide om destinationer i Irland, med en masse spændende oplysninger om rejser til Irland. Få inspiration til din egen rejse til Irland med Ticket.dk!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!


På denne side kan du søge efter og booke en rejse til Irland i søgefeltet til højre eller klikke dig videre til en spændende rejseguide om Dublin.

Irland kaldes også "Den Grønne Ø" og kan byde på et mildt klima, en storslået smuk natur med bølgende grønne bakker samt vilde og forrevede kyststrækninger. Irerne opleves af mange turister som venlige, gæstfrie og fulde af humor. Gå ikke glip af en "pint" af den berømte irske øl Guinness på en af de lokale pubber eller den verdensberømte irske whiskey. I hovedstaden Dublin kan du gå i de mange berømte forfatteres fodspor, som gennem historien har præget byen. Her kan du også opleve seværdigheder som Dublin Castle eller blot nyde den traditionelle irske folkemusik på de mange spillesteder og pubber med livemusik rundt om kring i byen.