Rejser til Agadir

Er du interesseret i rejser til Agadir? Her kan du læse en komplet rejseguide om Agadir, med en masse spændende oplysninger om rejser til Agadir. Få inspiration til din egen rejse til Agadir med Ticket.dk!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!


Agadir ligger på Marokkos farveprangende sydvestkyst. Efter Marrakech er dette det mest besøgte turiststed i Marokko og afgrænses af en 9 km lang gylden sandstrand, som nogle steder er flere hundrede meter bred.
I Agadir kan man nyde 300 soldage om året, et vidunderligt Atlanterhav, som breder sig foran ens fødder, og et interessant bjergliv, som banker en i ryggen. Her kan man blande dovne stranddage med livlig kunsthåndværksshopping og kulturekskursioner, Marokkos historie er både lang og spektakulær, så der er meget at lære om landet. Agadir er dog mest værdsat for sine strande og den turistvenlige atmosfære. 
 

De, der rejser til Agadir, gør det oftest pga. stranden her. Hele Agadir by er omgivet af en indtagende, gylden sandstrand, som gør det let at finde ro og afslapning på ferien.
60 km nordøst for Agadir ligger landsbyen Imouzzer, som er kendt for sine badevenlige vandfald. Det er lidt besværligt at komme hertil, taxi er helt klart at foretrække, men vil man lidt væk fra strandlivet, så er dette en mindeværdig udflugt.

I samme afstand, bare den anden vej, finder man Souss-Massa, en flodnationalpark, hvor man især kan iagttage et imponerende antal forskellige fuglearter. Der går busser hertil, men den enkleste transportmåde er helt klart taxi eller stortaxi. Der er gratis adgang, men udflugten kræver, at man orker at gå en del.

Essaouria ligger nord for Agadir, stadig ved havet. En tur hertil vil ikke skuffe nogen, og har man lyst, er der gode muligheder for at shoppe møbler og træsnit. En fantastisk mur, som har aner helt fra det 9. århundrede, omgiver byen. Gyderne er smalle og charmerende, og vil man spise her, bør man vælge at bestille en frisk fisk.

Vil man se lidt af det farverige Marokko, som man læser om i rejsemagasinerne, kan man tage til Marrakech. Marrakech kaldes ofte ”den rosa by”, eftersom alle huse her er malet i forskellige nuancer af okker og rosa. Gadelivet er intensivt, og udbuddet af ægte marokkansk kunsthåndværk er stort. En suveræn by til shopping og et dyk ned i den marokkanske kultur!