Rejser til Mexico

Rejser Mexico - Her kan du læse en omfattende rejseguide om Mexico, med en masse spændende oplysninger om rejser til Mexico. Få inspiration til din egen rejse til Mexico med Ticket.dk!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!

Mexico er en relativ ny stjerne på rejsehimlen og er et land der lokker flere og flere turister til sig. Dog er Mexico stadigvæk et så tilpast nyt turistland, at stedet endnu ikke er overrendt af turister.

I Mexico har du chancen for at opleve nogle af verdens smukkeste strande og den historieinteresserede kan nyde godt af landets unikke og rige kulturarv. De fleste har hørt om de sagnomspundne byer fra Mayakulturen, men de færreste har oplevet dem i virkeligheden. Kombinationen af rig kultur og afslapning gør at Mexico er den perfekte destination for kombinationsrejser, hvor man f.eks. den første uge tager på udflugter, snorkelture og andre eventyr for at afslutte med en uges total afslapning på en paradisstrand.

Cancun er hovedbyen på Mayarivieraen, som ligger på den side af Yucatanhalvøen, der vender mod det Caribiske Hav. I ferieoplevelsen her indgår ikke bare sol og badning ved de hvide palmestrande og snorkling og dykning i verdensklasse, men også et hyggeligt byliv og udflugter til gamle mayabyer. Isla de Holbox er uberørt paradisø med hvide strande og små personlige hoteller med hustage af palmeblade.

Flere og flere opdager hvor meget Mexico har at tilbyde, og her på Ticket.dk kan du finde og booke rejser til Mexico - Alt fra enkle lejlighedshoteller til femstjernet luxus.

 

Rejser til Mexico