Rejser til Cancun

Er du interesseret i rejser til Cancun? Her kan du læse en omfattende rejseguide om Cancun, med en masse spændende oplysninger om rejser til Cancun. Få inspiration til din egen rejse til Cancun med Ticket.dk!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!


Cancún er et meget specielt sted. Før 1970'erne var Cancún en ukendt, og på det nærmeste ubeboet, søhesteformet lille fiskeø, med ukendte strande og urørte skove omkring sig. Så besluttede man, at Cancún skulle være et turistparadis, og i dag er destinationen, sammen med Acapulco, det mest omtalte feriested i hele Mexico, og især amerikanere holder til her.

Hvorfor man valgte at gøre netop Cancún til en turistdestination er ikke svært at forstå. Lange, hvide strande, klart vand med fantastiske muligheder for at snorkle på koralrevet ud for kysten, samt tilstrækkelig plads til at bygge hotel efter hotel, er de ultimative forudsætninger for at skabe et succesrigt ferieparadis.

Selv om Cancún er et spædbarn, når det gælder nutidig civilisation, rummer området rester efter mayaerne, så her er både fascinerende historie at udforske og en paradisagtig charme.
 

Som så mange andre rigtige paradissteder er Cancúns største seværdighed strandene, de er lange, kridhvide og fantastisk finkornede og bløde. Havet der omgiver Cancún, er knaldturkis, og holder man af at snorkle, så lokker koralrevet ud for kysten måske? Bag vandkanten vajer statelige palmer.
Er man villig til at køre lidt, så finder man nogle af verdens mest fascinerende rester efter mayaerne kun 2½ times kørsel fra Cancún. Chichen Itza er en af de allermest kendte ruiner efter mayaerne, det blev bygget mellem 600-800-tallet e.Kr. og forladt i 1200-tallet, sandsynligvis blev beboerne fordrevet af rivaler.
Cenotes er grotter, der ligger i underjordiske floder, og herfra fik mayaerne frisk vand. I dag er de store turistattraktioner, som man både kan svømme, snorkle og dykke i, men det bør altid foregå i selskab med en erfaren guide. Der er cenotes ca. 1 times kørsel fra Cancún.
 

Billigt fly t/r til Cancun

fra 5.955,-

Mere om Cancun

Rejser til Mexico

Rejser til Cancun