Rejser til Østrig

Er du interesseret i rejser til Østrig? Her kan du læse en omfattende rejseguide om Østrig, med en masse spændende oplysninger om rejser til Østrig. Få inspiration til din egen rejse til Østrig med Ticket.dk!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!

Her kan du læse om rejser til Østrig og destinationer i Østrig. Du kan også søge efter rejser til Østrig i søgefeltet til højre og sammenligne priser på rejser til Østrig og finde de billigste.

Østrig er et land, der ligger midt i Europa. Ca. 60 % af Østrig areal er dækket af bjergkæden Alperne, hvilket gør Østrig til et populært land for vinterskisport, hvad enten du er til klassisk skiløb eller tager udfordringen op fra det lidt mere ungdommelige snowboard. Om sommeren er de østrigske bjerge et oplagt rejsemål, hvis du vil vandre i den ufatteligt smukke østrigske natur.

Østrigske storbyer som Wien og Salzburg byder sig til med rigt kulturliv, imponerende imperialistisk arkitektur i de mange gamle bygningsværker, klassiske caféer med  traditionelle bagværk på menuen og klassiske koncerter i Mozarts hjemland.