Rejser til Singapore

Er du interesseret i rejser til Singapore? Her kan du læse en omfattende rejseguide om Singapore, med en masse spændende oplysninger om rejser til Singapore. Få inspiration til din egen rejse til Singapore med Ticket.dk!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!


Singapore er helt klart en af de dejligste byer i hele Sydøstasien. I en stor by som denne forventer man næsten samme kaos, som man finder i eksempelvis Bangkok, men her er trafikken relativt rolig, og gaderne er rene og pæne. Med kulturarv fra bl.a. Indien, Kina og Malaysia byder Singapore desuden på masser af sjæl. Singapore er en shoppingoase uden lige, især i den store udslagsperiode midt på året. Holder man af asiatisk mad, er byen et besøg værd alene af den grund. Udbuddet af restauranter er på det nærmeste uendeligt, og priserne er enestående lave. Den, der tror, at Singapore kun er en moderne by med god mad og fantastisk shopping – som meget vel kan være tilstrækkelige grunde til at elske byen – tager fejl. Her er også et stort udbud af aktiviteter, seværdigheder og naturoplevelser - om ikke i selve byen så lige om hjørnet.

Er man i humør til eventyr, kan en dykketur blandt hajer i Underwater World på øen Sentosa måske lokke? Sentosa byder på langt flere eventyr end kun dette, tag fx linebanen og få en ekstra mindeværdig oplevelse.
Vil man have mulighed for at se leoparder, er Singapores Zoos magiske natsafari noget, man ikke må gå glip af. De zoologiske haver her er berømte over hele verden og er naturligvis også åbne i dagtimerne.

Generelt er Singapore et glimrende rejsemål for den eventyrlystne, man kan underholde sig med alt fra almindelig dykning i spændende vand og vandskiløb på Kallangfloden til mountainbiking i regnskovsreservatet Bukit Timah, klippeklatring eller go-carting. Søger man fred og ro, er øens centrale del at foretrække, midt i regnskovens jungle er de eneste lyde, man støder på, dem der kommer fra aberne, som svinger sig i trækronerne.
Singapores historiske museum på Stamford Road er interessant, hvis man interesserer sig for byens historie. Udstillingerne gælder især, hvordan det gik til, da Singapore blev en selvstændig stat.