Rejser til Barcelona

Vil du vide mere om rejser til Barcelona? Her kan du læse en omfattende rejseguide om Barcelona, med en masse spændende oplysninger om rejser til Barcelona. Få inspiration til din egen rejse til Barcelona med Ticket.dk!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!


Hottere end Barcelona - som feriedestination betragtet - bliver det næppe. Denne fantastiske by har alt, hvad en turist kan ønske sig – og mere til, samtidigt med at den har mere velbevaret karakter end de fleste andre steder på Jorden. Man kan umuligt kede sig i Barcelona, men man kan finde ro, hvis man ønsker det.
I Barcelona ligger flere af verdens mest spektakulære bygninger, at betragte dem er inspirerende og af og til næsten lidt af et psykedelisk trip. For den kulturelt interesserede er der altså meget at fordybe sig i i Barcelona, men det betyder ikke, at den, der holder af shopping og byliv bliver skuffet – i Barcelona er der trendy shoppingstrøg i det herlige bymiljø, som kan begejstre enhver.
Glem heller ikke, at Barcelona er omgivet af en lang, herlig strand, hvor man kan slappe af, mens byen holder siesta.
Restauranter, barer, klubber og fodboldkampe er her også masser af – og inden for alle kategorier er verdenseliten repræsenteret her.
 

Eftersom der er så meget at se og gøre i Barcelona, bør man enten blive her i nogen tid, eller – som mange faktisk gør – vende tilbage så snart det er muligt.
La Sagrada Familia er et af Barcelonas mest kendte vartegn. Det er navnet på et tempel, som skulle tilegnes Den Hellige Familie. To år efter starten på byggeriet overdrog man byggeansvaret til kunstnerarkitekten Antoni Gaudi. Resten af sine 40 leveår brugte han på at færdiggøre dette tempel, som stadig ikke er helt færdigt. I den store park Parc Guell,, som blev anlagt af Gaudi, ligger et Gaudimuseum, hvor man kan lære mere om den excentriske arkitekt og hans værker. Husene La Pedrera og Casa Mila er to andre af Gaudis fantastiske værker, som man bør se.
Aquarium er en af de mest populære seværdigheder i Barcelona. Et meget imponerende akvarium med over 450 forskellige arter vanddyr. Morsomt for både stor og lille! Barcelona Zoo er et andet lille dagseventyr, som egner sig for hele familien.
Den mere end 1 km lange gågade Las Ramblas kan i sig selv defineres som en seværdighed. Er man turist i Barcelona, er det umuligt at overse denne gade, som præges af grønne tæer, gadeartister, blomsterbutikker, små forretninger og tapasbarer.
Friluftsmuseet Poble Espanyol, det naturhistoriske museum CosmoCaixa og kunstmuseerne Muesu Picasso og Joan Miró Museum, som beskæftiger sig med begge de store kunstnere samt viser nogle af deres værker, er alle interessante besøg under opholdet i Barcelona.