Rejser til Fuerteventura

Er du interesseret i rejser til Fuerteventura? Her kan du læse en omfattende rejseguide om Fuerteventura, med en masse spændende oplysninger om rejser til Fuerteventura. Få inspiration til din egen rejse til Fuerteventura med Ticket.dk!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!


Fuerteventura er sammen med flere andre af De Kanariske Øer en af vores favoritdestinationer at rejse til, når vi længes efter sol og varme, herlige strande, badevenligt vand og god mad. Fuerteventura er et meget venligt turistmål, man er vant til turister her, hvilket er bekvemt, for her er alt, man har brug for.

Der er ingen anden kanarisk ø, der har så fine strande som Fuerteventura, og antallet af dem er meget stort. Sandet er næsten lige så gult som solen selv og fantastisk skønt at massere sine trætte fødder i. Vandet omkring Fuerteventura er voldsomt, og mange af verdens mest entusiastiske vindsurfere kommer hertil for at udøve deres sport i perfekte bølger. Mange af strandene på øen har perfekte forhold til vindsurfing, mens andre er roligere og meget velegnede til børnefamilier.

Inde i landet finder man dramatiske miljøer og skarpe farvekontraster. Vulkansk sorte områder bliver til ildrøde bjerge, som i solnedgangen ser næsten selvlysende ud. Midt i dette, der virker som taget ud af en avanceret film, står hvidkalkede huse og statelige kirketårne som en påmindelse om, at vi stadig befinder os i et "almindeligt" europæisk land.

Palmer vajer indbydende på hele øen, og her er et rigt dyreliv. Maden her er et herligt mix af det spanske køkken og afrikanske råvarer.
Hvis man søger storbyliv, er Fuerteventura ikke den bedste af De Kanariske Øer, hovedstaden Puerto del Rosario er forbavsende grå og larmende og ikke direkte udstyret til turisme.
 

Der er en hel del maleriske vejrmøller på den solrige Fuerteventura. Vejrmøllen i Antigua er øens mest kendte og et vartegn for Fuerteventura, som de fleste genkender. Inde i møllen er der en lille håndarbejdsbutik, hvor man kan købe smukke ting fremstillet af de lokale indbyggere.

Baku Centro de Ocio Y Cultura er Fuerteventuras store vandpark, som underholder hele familien med sine vilde vandattraktioner og hyggelige parkområder. Her er en hel del spisesteder, så man kan let tilbringe en hel dag inde på området.
La Lajita er en lille fiskerby på Fuerteventuras østkyst. Landsbyen har pludselig fået en ganske drastisk stigning i antallet af turister takket være den nyåbnede Oasis Park, som tilbyder alt fra en herlig zoo til en smuk botanisk have og spændende kamelridning.
I Ajuy, som er en dejlig, lille landsby på Fuerteventuras vestkyst, er der helt sort lavasand på strandene og spændende grotter at undersøge.

Isla Lobos kommer man til via en lille sejltur fra Corralejo på Fuerteventuras nordkyst. Denne ø er rolig og harmonisk, med en unik flora og fauna – en perfekt dagsudflugt.
Castillo del Tostón er en smuk, cylinderformet borg i nærheden af El Cotillo. Her er et turistkontor, samt en del udstillinger og aktiviteter. Tårnet blev bygget for at forsvare El Cotillo mod engelske pirater.