Rejser Gran Canaria

Er du interesseret i rejser til Gran Canaria? Her kan du læse en omfattende rejseguide om gran Canaria, med en masse spændende oplysninger om rejser til Gran Canaria. Få inspiration til din egen rejse til Gran Canaria med Ticket.dk!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!


Gran Canaria er et af de allermest besøgte solparadiser i Europa, faktum er, at det blandt skandinaver var det mest populære charterrejsemål i 00’erne. Man kan rejse hertil og nyde solen i de fleste af årets måneder.
Gran Canaria kaldes ofte et minikontinent, eftersom øens forskellige dele præges af utroligt forskellige landskaber og klimaer. Der kan være vindstille og solrigt på øens sydlige del, mens man altid er forberedt på både blæst og regn på øens nordlige del.

Denne dramatiske vulkanø, som er en del af den spanske øgruppe De Kanariske Øer ud for Afrikas nordvestkyst, tilbyder alt fra storslåede sandstrande til ørkenlandskab, spændende grotter og storbyliv.
 

De storslåede sandstrande er Gran Canarias største seværdighed, og det er da også på grund af dem, at så mange vælger at holde ferie på Gran Canaria hvert år. Den sydlige del af øen er mere solrig, varmere og tørrere end den nordlige og er derfor betydeligt mere populær som feriedestination. Den nordlige del af øen byder omvendt på mere vegetation og perfekte forudsætninger for vindsurfing.
Maspalomas ligger på Gran Canarias sydkyst og er et ørkenområde med sandklitter fra Saharaørkenen. Fyret, der står ved Maspalomas, tiltrækker mange besøgende.
En anden velbesøgt seværdighed, som også ligger på den sydlige del af Gran Canaria, er fugleparken Palmitos Park. Helt klart et besøg værd, når man vil have en pause fra strandlivet.
Aqualand er et vandland med over 30 rutsjebaner midt mellem Maspalomas og Palmitos Park. Et rigtigt familieparadis!

På nordsiden af Gran Canaria kan man besøge Cenebio de Valerón – grotteklosteret – som består af omkring 300 grotter, der stammer helt tilbage fra stenalderen. Grotterne er stadig lidt af et mysterium, eftersom man ikke er helt sikre på, hvem der hakkede dem ud og hvorfor.