Rejser til Madrid

Her kan du læse om rejser til Madrid. Du finder en omfattende rejseguide om Madrid, med en masse spændende oplysninger om rejser til Madrid. Få inspiration til din egen rejse til Madrid med Ticket.dk!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!


Madrid ligger i hjertet af Spanien, og som hovedstad er det en yngling i sammenligning med de fleste andre hovedstæder i Europa. Madrid har et afslappet gadeliv, hvor folk er ude og socialisere næsten døgnet rundt. Spanierne er kendt for at tilbringe størstedelen af deres fritid ude på barer, cafeer eller på parkbænke i selskab med andre – og stemningen er altid god.

Oplev alt fra flammende flamencoshows til spændende tyrefægtninger, operaer og teaterforestillinger under opholdet i Madrid. Når det gælder kultur, er det dog for sine store, imponerende kunstsamlinger, at byen er mest kendt.
Er man mere til rundture på barer eller klubber, bliver man heller ikke skuffet i Madrid, for her er en stor andel unge mennesker, der sørger for, at deres store krav til natunderholdningen bliver opfyldt.
 

Kunstcentret Reina Sofia rummer nogle af verdens mest kendte kunstværker, bl.a. landets helt Picassos Guernica. Andre store kunstnere er også repræsenteret i dette imponerende kunstmuseum, bl.a. Miró, Dalí og Gonzáles.
Pradomuseet er et andet, meget velrenommeret kunstmuseum i Madrid. Her finder man landets allerstørste kunstsamling med spanske kunstnere, med store værker af Velasquez, Greco og Goya.
Parque del Retiro er en dejlig bypark, hvor man kan slappe lidt af fra byens larm. På mange af årets weekender kommer her en stor samling gadeartister, som optræder for publikum. Ellers kan man tage en romantisk sejltur i robåd i parkens sø, eller blot gå en hyggelig tur.
Plaza Mayor er en åndrig plads midt i Madrid. Her plejede man at foretage offentlige henrettelser, og af og til er her tyrefægtninger, men også festlige parader og folkefestivaler. Torvets historie er mildt sagt imponerende. Plaza Mayor byder i dag på smuk arkitektur med malede facader og charmerende, skrå tage.

Palacio Real er som et palads taget ud af et eventyr. Dette enorme slot har over 3000 værelser, hvoraf 50 i dag er åbne for publikum. Da man byggede dette ufattelige palads, var tanken, at det skulle være større, smukkere og mere imponerende end noget andet slot i hel Europa. Man har været rundhåndet med dyre ting som marmor, fløjl og guld og har sikkert nået sit mål.