Rejser til Tenerife

Er du interesseret i rejser til Tenerife? Her kan du læse en omfattende rejseguide om Tenerife, med en masse spændende oplysninger om rejser til Tenerife. Få inspiration til din egen rejse til Tenerife med Ticket.dk!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!


Tenerife er De Kanariske Øers største ø og en populær feriedestination, både sommer og vinter. Hvorfor netop Tenerife er blevet så populær, har meget at gøre med, at øen byder på gode chancer for godt vejr i alle årets måneder. De Kanariske Øer byder også på en temmelig unik balance mellem bekvemmelighed og sol og hav. Det føles velkendt og trygt at holde ferie her.

Tenerife er varm, solrig og gemytlig, og mange af øens steder er tilpasset helt til turisternes behov, hvilket gør øen til et paradis for alt fra børnefamilier til unge og pensionister.

Tenerife har dog mere at lokke med end blot fremragende strand- og natteliv, der er en masse dejlige dagsudflugter til forskellige seværdigheder og smukke, små steder, man kan tage til, og øens hovedstad Santa Cruz byder på et travlt byliv.
 

Der er en hel del vandreruter på Tenerife, man kan vandre ad spændende bjergstier, i skyggefulde dale og subtropiske skove. Tenerife er betagende smuk og meget mere end kun sandstrande, hvilket man kan opleve, hvis man går lidt rundt på øen.
La Orotava er en vidunderlig, lille by, som næsten giver en følelse af uvirkelighed. Her er så smukt, at mange kalder byen for De Kanariske Øers smukkeste. Husene fra kolonitiden, prydet med smukke balkoner midt i den prangende vegetation, tager let pusten fra en, og den storslåede katedral er også et besøg værd.

Den fascinerende Jardín Botanico i Puerto de la Cruz er verdens ældste botaniske have. Her kan man beundre fantastiske træer, planter og dyreliv.
La Gomera er en hyggelig og prangende, lille ø, som ligger meget tæt på Tenerife, hertil kan man tage på en lille dagstur med færge, og er man heldig, kan man under selve rejsen se både grindehvaler og delfiner.