Rejser til Bangkok

Er du interesseret i rejser til Bangkok? Her kan du læse en omfattende rejseguide om Bangkok, med en masse spændende oplysninger om rejser til Bangkok. Få inspiration til din egen rejse til Bangkok med Ticket.dk!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!

Bangkok er en enorm by, og den svimlende fornemmelse, det giver, er en af mange følelser, der gennemsyrer en, når man tager hertil. Byen har ingen bykerne, men områderne fletter sig ind i hinanden som et vævet tæppe.

Alt er intensivt i Bangkok – farverne, duftene, smagene, lydene, trafikken og alle disse millioner menneskers energier samlet på et og samme sted… Bangkok er en oplevelse, som kræver entusiasme, og den er heldigvis let at finde her.

Generelt er byen meget billig at være turist i, og shoppingen er fænomenal.  Desuden er her en hel del interessante natklubber og barer at feste igennem i natten lang.
 

Det store palads og smaragdtemplet Wat Phra Kaew er på det nærmeste et must at opleve, når man besøger Bangkok. Begge ligger tæt på den kendte turistgade Khao San Road. Betagende smukt og imponerende i al sin pragt.

Et af de største og ældste templer i Bangkok hedder Wat Pho. Her er bl.a. en 46 meter lang, guldbelagt Buddha, som kaldes Den Hvilende Buddha.
Ligesom mange andre millionbyer rundt om i verden har også Bangkok sin egen Chinatown. Dette område præges af kinesisk arkitektur, kinesisk mad, dufte, skilte og markeder i kinesisk stil og er et af Bangkoks ældste områder.
Vil man vide mere om thailandsk kultur og historie, er et besøg på Bangkoks nationalmuseum er godt sted.

Bliver man træt af byens trafik og trængsel, er et afbræk i Bangkoks bypark Lumpiniparken perfekt. Et stort, velpasset og grønt tilflugtssted midt i denne enorme by.
 

Billigt fly t/r til Bangkok

fra 4.292,-