Rejser til Krabi

Er du interesseret i rejser til Krabi? Her kan du læse en omfattende rejseguide om Krabi, med en masse spændende oplysninger om rejser til Krabi. Få inspiration til din egen rejse til Krabi med Ticket.dk!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!


Hvis man vil rejse til en by i Thailand, men helst undgå Las Vegas-fornemmelsen så vidt muligt, så er Krabi den rette destination. Her er bylivet ganske vist påvirket af turismen, men ikke i nær samme grad som i fx Pattaya og Phuket. I Krabi finder man ægte thailandsk hverdagsliv, og det mærkes ikke mindst på shoppingudbud og priser, som har en betydeligt lavere profil end på de større turiststeder i Thailand.

Krabi har naturligvis også vidunderlige strande at sole sig på, svømme ved og tage snorkleture ved. Ydermere kan man klatre i klipper, ride, sejle havkajak, dykke, spille golf eller beundre det interessante fugleliv omkring Krabi, hvilket gør det til et meget fleksibelt rejsemål.

Tager man sydpå fra Krabi, havner man i et vigtigt regnskovsreservat med spændende jungle og varme kilder.
 

Vil man vide mere om thailandsk kultur, er en tur til det kendte buddhisttempelWat Tham Seua en god udflugt. Omgivelserne omkring templet er spektakulære.
Thailandsk hverdagsliv kan man opleve på morgenmarkedet, der finder sted bag Vieng Thong Hotel. Jo tidligere om morgenen man kommer, desto mere oplever man af det herlige spil mellem markedets farverige madvarer, smidige, men altid ydmyge sælgere og erfarne købere. Dette er også alle tiders mulighed for at købe krydderier og andre madlavningsvarer, som man gerne vil tage med hjem fra Thailand.
Vil man opleve et af verdens rigeste økosystemer, tager man til mangrovesumpen, som ligger i udkanten af Krabi. Her lever masser af usædvanlige fuglearter, slanger, vandvaraner og aber, og for at få så meget som muligt ud af turen, så bør man tage ud med en båd, helst med den legendariske guide Mr. Dai.
Strandene uden for Krabi er naturligvis den allerstørste seværdighed, lange, bløde, hvide sandstrande mod det åbne hav. Endvidere er der de store turistøer Koh Phi Phi og Koh Lanta kun en sejltur væk.