Rejser til Phuket

Er du interesseret i rejser til Phuket? Her kan du læse en omfattende rejseguide om Phuket, med en masse spændende oplysninger om rejser til Phuket. Få inspiration til din egen rejse til Phuket med Ticket.dk!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!


Phuket er et rigtigt feriehit, og det har vi danskere forstået. Få steder på Jorden har så meget at tilbyde turister samlet på et så lille sted. Hvide sandstrande, skyggende palmer, turkis vand, koralrev, seje grotter, religiøse seværdigheder plus et natteliv, der tiltrækker unge fra hele verden, er kun nogle af de ting, man kan nyde under sit ophold på Phuket. Desuden er thailænderne utrolig venlige, imødekommende og glade for børn.
Her er stadig relativt billigt, selv om turismen har trukket prisniveauet ret kraftig op, så hvis man elsker at shoppe løs, får man travlt. Der er indkvarteringsalternativer for enhver smag og prisklasse, så ingen bliver utilfredse på denne alsidige ø.
 

Der er meget at se og gøre på Phuket. Phuket by er som en modpol til alle øens turiststeder. Her kan man opleve det thailandske hverdagsliv, billige markeder og smage rigtig thaimad på en af de mange gode restauranter.

Wat Chalong er navnet på et meget berømt buddhisttempel. Det er det største af øen Phukets 29 buddhisttempler og er mageløst smukt dekoreret. Her kan man få tydet hellige numre og hjælp fra bambusrødder til at træffe beslutninger. Mange af de lokale beboere kommer hertil for at blive velsignet af munkene, de modtager et bånd, der bindes om håndleddet eller anklen, som skal beskytte dem mod ulykker og sygdomme.

FantaSea er en temapark, hvor man kan se shows, der inkluderer alt fra akrobater til elefanter og thailandsk kultur. Det er morsom underholdning for både store og små.