Rejser til Miami

Er du interesseret i rejser til Miami? Her kan du læse en omfattende rejseguide om Miami, med en masse spændende oplysninger om rejser til Miami. Få inspiration til din egen rejse til Frankrig med Ticket.dk!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!

Når man tænker på Miami, forestiller de fleste af os sig brede, hvide strande fulde af solbrændte kroppe, livvagter, vandsportsaktiviteter, høj musik og en stil/cykelsti med rulleskøjteløbere, skateboardere, joggere og diverse artister, der forsøger at tjene til føden. Miami er larmende, farverig og fuld af mennesker, som søger den der skønne blanding af pulserende storbyliv og afslappet strandliv.
I dag er Miami en anelse mindre glamourøs, end den plejede at være, men kendisser tager stadig hertil for at holde lidt ferie, og nattelivet i Miami er i verdensklasse, ligesom som shoppingen og klimaet. I øvrigt er byen en palet af kulturer, hudfarver og nationaliteter. Indflydelsen fra Cuba, Haiti og Jamaica er specielt tydelig, hvilket giver denne afslappede storby en herligt gyngende følelse.
 

Det billede de fleste har af Miami oplever man i Art Deco Historic District. Man tager til South Beach og parkerer bilen et sted i området. En gåtur langs de pastelfarvede huse omgivet af vajende palmer og blinkende neonskilte gør, at man føler sig som taget ud af en film.

Ocean Drive er et andet sted, man bare skal besøge i Miami. Byens mest populære gade byder på et levende skuespil af mennesker, biler, dyr og diverse rekvisitter, med Atlantens brus lige ved siden af.

Miami Museum of Science and Space Transit Planetarium er et videnskabsmuseum med særlig vægt på rummet. Udendørs byder museet på en lille dyrepark med Floridas farligste dyr. Dette sted er glimrende for børnefamilier.
Holder man af naturen, er Everglades nationalpark et must. Dette sumpområde byder på vildmarkseventyr, spændende fugle og – alligatorer! Hvis man suser omkring i området med en airboat, er chancen for at se en alligator størst. Man kan også vandre omkring på egen hånd, campere eller fiske i dette spændende naturreservat.

I Miami Seaquarium kan man se alt fra hajer til delfiner, spækhuggere, krokodiller og andre marine dyr. Man kan svømme med delfiner og få en uforglemmelig oplevelse. Her er gode spisesteder, og at tilbringe en hel dag i Seaquarium er bestemt ikke svært.