Rejser til New York

Er du interesseret i rejser til New York? Her kan du læse en komplet rejseguide om New York, med en masse spændende oplysninger om rejser til New York. Få inspiration til din egen rejse til New York med Ticket.dk!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!

For turisten er New York den ultimative oplevelsesdestination. Her er et forlystelsesliv, der aldrig sover, og så forskellige bydele, at man skulle tro, at en tur gennem byen egentlig var en rejse Jorden rundt. Her er kulturelle scener i verdensklasse inden for alle genrer og et udbud af mad, hoteller, forlystelser og shopping, som ikke kan skuffe nogen.
I New York går landets rigeste og fattigste mennesker på samme gader, her samles mennesker fra i princippet alle verdens lande for at bo i og arbejde for en by, der ikke har noget modstykke noget sted på Jorden.
New York er en fryd for alle sanser, og om man så fik et helt liv til det, så nåede man ikke at udforske alle byens dele.
 

Bare at gå gennem New Yorks centrale dele er en seværdighed i sig selv, især hvis man besøger byen for første gang. Her er et mylder af folk at se på og gratis underholdning på hvert gadehjørne. Times Square må man ikke gå glip af!
Central Park er en grøn oase midt i New York, en enorm park med joggingruter, store græsplæner, lunde og søer. Når man sidder midt i Central Park, føles det næsten uvirkeligt, at hele verdens by omgiver en.

Frihedsgudinden er New Yorks kendetegn, det var denne statue, der mødte alle immigranter, som kom hertil for at finde frihed og succes i mulighedernes land.
Empire State Building er, med sine 449 meter, New Yorks højeste skyskraber og byder på en storslået udsigt over The Big Apple.

Brooklyn Bridge hedder den bro, der fører en fra Manhattan til bydelen Brooklyn. Den mere end 125 år gamle bro er både smuk at se på og en mindeværdig oplevelse at krydse. Det bedste tidspunkt for en gåtur over Brooklyn Bridge er om natten, da den giver et næsten magisk vue over et natoplyst New York City.