Rejser til San Francisco

Er du interesseret i rejser til San Francisco? Her kan du læse en komplet rejseguide om San Francisco, med en masse spændende oplysninger om rejser til San Francisco. Få inspiration til din egen rejse til San Francisco med Ticket.dk!

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!

San Francisco ligger i den vestlige delstat Californien i USA. Byen ligger ud mod Stillehavet og har et mildt klima, der kan sammenlignes med middelhavsklima, året rundt. Om foråret kan der krybe en hel del tåge ind over byen.
San Francisco er kendt for sin store gaykultur, og det er ikke tilfældigt, at der netop her er så mange homoseksuelle– det amerikanske militær udstationerede alle, som de mistænkt for at være bøsse, på basen i San Francisco, hvilket hurtigt førte til, at byen fik en stor andel homoseksuelle mænd. I dag er der en udbredt gayscene i San Francisco, og mange klubber og barer retter sig specielt mod homoseksuelle, biseksuelle og transseksuelle. Generelt er der er godt gang i nattelivet i San Francisco, uanset om man er gay eller ej, stemningen er meget afslappet og tolerancen høj. Her er også en udbredt, gammel hippieånd blandt indbyggerne.
San Francisco føles lidt som en lille by, bare i stor målestok og med mange mennesker. Byens landskab er meget bakket med stejle bakker og charmerende, gamle sporvogne.
 

Golden Gate-broen er San Franciscos store vartegn og et af hele USA's mest kendte symboler. Broen er blevet kåret til en af den moderne verdens syv vidundere og skal opleves, når man besøger San Francisco.

Golden Gate-parken er en enorm bypark fuld af smukke, grønne områder, gangstier og seværdigheder som det statelige kunstmuseum de Young og den verdensberømte botaniske have Conservatory of Flowers.
Napa Valley er USA's mest omtalte vindistrikt og ligger kun en times kørsel fra San Francisco. Her kan man tage med på guidede ture og smage forskellige vine, der er produceret i området.

Twin Peaks er navnet på de næsthøjeste punkter i det bølgende landskab, der indbefatter San Francisco. Disse to bjergtoppe når 281 meter over havet og ser næsten identiske ud. Heroppefra får man en spektakulær udsigt over San Francisco.
Alamo Square er et boligområde i San Francisco, hvor man kan se smukke, victorianske huse med den betydeligt mere moderne skyline i baggrunden. En fascinerende og malerisk oplevelse.

At følge 49-mile Scenic Drive er en meget dejlig måde at se San Franciscos fineste område og største seværdigheder på. Det kræver dog, at man har bil – og selv i bil bør man regne med, at det tager mange timer at komme igennem hele turen.