Har du brug for hjælp?

Almindelige spørgsmål og svar

Weekendophold Los Angeles

Søg billigt weekendophold i Los Angeles.

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!

Mere information om Los Angeles

Fakta om Los Angeles

”Englenes by” er, naturligvis, mest kendt som filmindustriens Mekka. Næsten alle her lader til at være en skuespiller in spe. Det er så afgjort de smukke menneskers by. I 1960’erne blev Los Angeles associeret med Californiens livsstil beach’n’surf og musikken fra den tid, mens 1980’erne og 1990’erne handlede mere om rap og hård rock. Pointen er, at der altid har været rig mulighed for at nyde levende musik i forskellige stilarter.

I årenes løb er der opstået forskellige kvarterer og områder med egne særpræg, som Chinatown og Little Tokyo. Lidt længere væk ligger velstillede områder som Venice Beach, Bel-Air, Beverly Hills og Pacific Pallisades. Det er morsomt at kigge ind gennem portene og forsøge at få øje på de rige og berømte.

Steder, der er et must for turisten, er Graumann’s Chinese Theatre og Hollywood Walk of Fame, Watts Tower – eller et af de andre filmselskaber, der tilbyder turistture. Sportsinteresserede bør tage til Dodger Stadium og se en baseballkamp eller til Staples Center for at se basketball. Shopping er en livsstil for mange af Los Angeles’ indbyggere, og Beverley Hills’ Rodeo Drive er et must, selv om du kun ser på vinduer.

Om aftenen er det Sunset Strip eller Hollywood Boulevard, der handler om. Der er naturligvis mange andre steder at tage til, men det ville være synd at misse glamouren. For at undgå sommerheden kan man tage op i bjergene, der omgiver Los Angeles, eller tage en dag på stranden. Eller hvorfor ikke besøge et af de mange museer og gallerier.
 

Befolkningstal
3.850.000 (2006)

Hvornår skal man rejse
Når som helst på året.

Gå ikke glip af
Sunset Boulevard. Sunset Strip – hvis du vil shoppe eller more dig. Rodeo Drive for at handle. Tag en rundtur på et af filmselskaberne – Paramount, Universal Studios og Warner Brothers. Kig efter filmstjerner. En sommerkoncert på Hollywood Bowl.

Godt at vide
Venice gør krav på at være det sted, hvor man fandt på både skateboard og rollerblades.

Copyright © Octopus Publishing Group LTD