Weekendophold Miami

Søg billigt weekendophold i Miami.

Tips – Hvis du kun vil booke hotel for en del af rejsen eller på en anden destination, kan du gøre det her!

Mere information om Miami

Fakta om Miami

Langt sydpå i Florida, som port til både Everglades og Florida Keys, ligger Miami. Det er en af USA’s hurtigst voksende byer med en skyline, som snart vil konkurrere med både New Yorks og Chicagos. Her bor mange indvandrere med rødder i Central- og Sydamerika, ligesom i Karibien.

Latininspireret musik høres overalt, og byen betragtes som en af verdens klubhovedstæder. Her er også en veludviklet barkultur, blandt andet på den berømte Tobacco Road. Miamis unikke kulturelle mix betyder også en unik madkultur – ”Nuevo Latino” er for eksempel en blanding af karibisk, latinamerikansk og europæisk madlavning, men med lokale råvarer. Den kaldes også Florribean.

Et tydeligere monument for mennesker, som er kommet hertil fra andre lande, er Freedom Tower. Det var engang en avisredaktion, men blev så centrum for cubanske flygtninge. I dag er her et lille museum, som fortæller om flygtningenes liv i USA. Det er også en smuk bygning.

Modsat af hvad folk siger, så regner det her, og en regnvejrsdag er perfekt, hvis man vil besøge Miami Museum of Science eller Miami Children’s Museum. Andre aktiviteter for børnefamilier inkluderer Parrot Jungle Island, Seaquarium og Miami Metro Zoo.

Miami er ikke det rette sted, hvis man søger en stille og rolig ferie. At tage til stranden handler mere om at se og blive set end om solbad. Der er altid masser af håbefulde modelemner og kommende skuespillere på stranden – næsten lige så mange som i Los Angeles. Men det gode humør og den høje stemning gør Miami til et sted, man ikke vil gå glip af.
 

Befolkningstal
4.920.000 (2006)

Hvornår skal man rejse
Forår, efterår eller vinter – sommeren er varm og fugtig.

Gå ikke glip af
En Miami Dolphins-kamp. Palm Beach. At nippe til en Cuba Libre eller mojito. Det gamle spanske kloster. Biscayne National Park. Art décobygningerne
ved Miami South Beach.

Godt at vide
Ingen del af jorden ligger mere end 12 meter over havoverfladen.

Copyright © Octopus Publishing Group LTD